Νίκος Οικονομόπουλος: Εκνευρίστηκε όταν πανέρι με λουλούδια τον χτύπησε στο πρόσωπο
Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον Νίκο Οικονομόπουλο να εκνευρίζεται όταν ένα πανέρι με λουλούδια τον βρίσκει στο πρόσωπο.

Το trend με τα πανέρια και τα λουλούδια που πετάμε πάνω στην πίστα έχει ιστορία στη χώρα μας και αρκετές φορές έχουμε δει καλλιτέχνες να εκνευρίζονται όταν οι φανς και οι θαμώνες τα πετάνε πάνω τους. Κάτι τέτοιο έπαθε και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής αντέδρασε έντονα κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε νυχτερινό κέντρο όταν ένα πανέρι με λουλούδια τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο καλλιτέχνης ερμήνευε το τραγούδι «Μελαγχολία μου» όταν σε ανύποπτο χρόνο το πανέρι «έσκασε» στο πρόσωπό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί πάρα πολύ και να δείξει με το δάχτυλο στον θαμώνα, ενώ του είπε ότι δεν πρέπει να το ξανακάνει.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok και το οποίο έχει συγκεντρώσει πολλά σχόλια, ο Νίκος Οικονομόπουλος φαίνεται να λέει με έντονο ύφος:

«Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις»

@vaggelis_iosifidis Αντίδραση Οικονομόπουλου όταν του πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο #oikonomopoulos #almyrabeach #foryourpage #fyp #mpesfypgamw #fypシ #nikosoikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Βαγγελης Ιωσηφιδης

Πάντως να πούμε πως η κατάσταση με τα πανέρια μας θυμίζει τις εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου από συναυλίες του εξωτερικού όπου το κοινό εκσφενδονίζει αντικείμενα προς τους τραγουδιστές.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;