Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν γίνεται να μιλάς σπαστά ελληνικά και να θέλεις να γίνεις παρουσιάστρια»
H Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή ότι δεν θα παρουσίαζε το Shopping Star επειδή δεν ξέρει καλά ελληνικά.

«Του έστειλα μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου, είχαμε επικοινωνήσει όταν βγήκε και μιλούσαμε μιάμιση ώρα και είδα μετά από μία εβδομάδα ξαφνικά ότι πήγε αλλού. Εννοείται ότι του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι είσαι απαράδεκτος και έπρεπε σε εμένα να έρθεις. Μου είπε ότι δεν ήξερα καν».

«Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, δεν γίνεται να μιλάς σπαστά ελληνικά και να θέλεις να γίνεις παρουσιάστρια. Δεν γίνεται μία επειδή σώνει και ντε θέλει να γίνει παρουσιάστρια και δεν ξέρει και καλά ελληνικά… γιατί δεν είναι Ελληνίδα. Όμως, είναι εξαιρετική κοπέλα, την αγαπώ κι είναι και φίλη μου. Για την παρουσίαση δεν θα της ταίριαζε γιατί δεν μιλά άπταιστα ελληνικά. Παιδιά είμαστε στην Ελλάδα» είπε για τη Ραμόνα Βλαντή.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;