Blake Lively: Πέντε ταινίες της ηθοποιού που «κλείνει» τα 36
Blake Lively: Η Serena του «Gossip Girl» έχει γενέθλια και «κλείνει» τα 36.

Η Blake Lively γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1987 και έτσι, σήμερα γίνεται αισίως 36 ετών. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς και μοντέλα, ενώ από πολλούς θεωρείται ένα τεράστιο fashion icon.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Άλλωστε, η ίδια έγινε ευρέως (πασί)γνωστη μέσα από τον ρόλο της Σερίνα στο «Gossip Girl», όπου λίγο ή πολύ όλοι οι χαρακτήρες -και ιδιαίτερα αυτός της Σερίνα Βαν ντερ Γούτεν και της Μπλερ Γουόλντορφ- παρέδιδαν μαθήματα στιλ. Επίσης, η Blake Lively έχει κάνει κάποιες επικές εμφανίσεις σε διάφορα Met Gala, ενώ παράλληλα έχει επιλεγεί από τον ίδιο τον Karl Lagerfeld για να είναι το «πρόσωπο» της καμπάνιας για τη νέα τσάντα της Chanel «Mademoiselle».

Η Blake Lively παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ryan Reynolds μετά από 11 μήνες σχέσης το 2012. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern και πλέον έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, ενώ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα τα αστεία -και ταυτόχρονα cute- tweets τους έχουν γίνει πολλές φορές viral.

@celebscelebscelebs #greenscreen #xoxogossipgirl #fyp #2021 #blakelively #ryanreynolds #twitter ♬ Buss It – Erica Banks

Παρακάτω ακολουθούν πέντε ταινίες της αγαπημένης Blake Lively!

1. Ένα Μπλουτζίν για Τέσσερις

Υπόθεση:  Τέσσερις 16χρονες φίλες, αχώριστες από παιδιά, αποχωρίζονται η μία την άλλη για πρώτη φορά για να πάνε διακοπές. Την τελευταία μέρα που βγαίνουν όλες μαζί για ψώνια, βρίσκουν ένα τζην παντελόνι που ταιριάζει σε όλες τέλεια.
Αποφασίζουν λοιπόν το τζιν να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους. Η καθεμία το φοράει για μια βδομάδα πριν το στείλει στην επόμενη.

2. Το μυστικό της Άνταλαιν

Υπόθεση: Η Ανταλίν Μπόουμαν είναι 27 χρονών – εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες. Το θαύμα αυτό όμως σημαίνει ότι έχει ζήσει μία μοναχική ζωή. Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έρθει κοντά με κανέναν, από φόβο μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό της. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η πλέον ηλικιωμένη κόρη της, Φλέμινγκ. Όμως μια τυχαία συνάντησή της με τον χαρισματικό φιλάνθρωπο Έλις Τζόουνς αναζωπυρώνει το πάθος της Ανταλάιν για ζωή και έρωτα. Όταν ένα Σαββατοκύριακο στους γονείς του απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια, η Ανταλάιν παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

3. Cafe Society

Υπόθεση:  Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’30. Μην αντέχοντας τους καβγάδες των γονιών του, τον γκάνγστερ αδελφό του και την οικογενειακή επιχείρηση, ο Μπόμπι Ντόρφμαν αποφασίζει να αλλάξει δραστικά τη ζωή του. Έτσι, αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο Χόλιγουντ όπου ο πανίσχυρος ατζέντης θείος του τον προσλαμβάνει ως παιδί για όλες τις δουλειές. Ο Μπόμπι γρήγορα ερωτεύεται ένα κορίτσι, το οποίο όμως είναι δεσμευμένο. Ο Μπόμπι συμβιβάζεται με την φιλία της – ώσπου μια μέρα το κορίτσι χτυπά την πόρτα του και του λέει ότι ο φίλος της μόλις την χώρισε. Ξαφνικά, η ζωή του Μπόμπι παίρνει νέα, ιδιαίτερα ρομαντική τροπή!

4. Μόνο Εσένα Βλέπω

Υπόθεση: H Τζίνα και ο Τζέιμς έχουν έναν υπέροχο γάμο. Μετά από ένα ατύχημα που της κόστισε τους γονείς αλλά και την όρασή της, η Τζίνα εξαρτάται ολοκληρωτικά από τον άντρα της, και αυτή η εξάρτηση φαίνεται πως κρατάει σταθερή την παθιασμένη σχέση τους. Εκείνη βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του Τζέιμς που της περιγράφει κάθε τι από την καθημερινή ζωή. Όλα κυλούν όμορφα, μέχρι τη στιγμή που η Τζίνα αποκτά ξανά την όρασή της και αρχίζει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια…. Σύντομα, θα καταλάβει πως η ζωή της είναι πολύ διαφορετική απ’ ό,τι πίστευε.

5. The Town

Υπόθεση:  Ο Νταγκ ΜακΡέι και η ομάδα του ληστεύουν με επιτυχία ακόμη μία τράπεζα της Βοστόνης, παίρνουν ως όμηρο μια υπάλληλο και –αφού διαφύγουν– την αφήνουν ελεύθερη. Κάποια στιγμή ο Νταγκ την πλησιάζει ξανά, για να μάθει αν γνωρίζει κάτι για την ταυτότητά τους, αλλά όλα αλλάζουν όταν αρχίζει να την ερωτεύεται.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;