Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Ήχησε για δεύτερη φορά το 112 - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Νέο «112» για εκκένωση οικισμών

Το πρωί της Τρίτης, 22 Αυγούστου, ξέσπασαν τρεις φωτιές στον Ασπρόπυργο σε διαφορετικές εστίες. Μέσα σε λίγη ώρα από την έναρξή τους, ήχησε για δεύτερη φορά το 112, για εκκένωση περιοχών.

Το μήνυμα αναφέρει πως όσοι βρίσκονται στους οικισμούς Ποντίων και Βέρας καλούνται να απομακρυνθούν από την περιοχή, με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα. Νωρίτερα, είχε σταλεί μήνυμα από το 112 για την εκκένωση της περιοχής Λάκκα Κάτσαρη.

Από το πρωί της Τρίτης έχει σημάνει νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική για τρεις εστίας φωτιάς στον Ασπρόπυργο, στις περιοχές Ρουπάκι, Λάκκα Κάτσαρη και Αμμουδιές. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική λόγω του πυκνού καπνού. Στην περιοχή υπάρχουν βιομηχανικές ομάδες, επιχειρήσεις και αποθήκες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς στον Ασπρόπυργο επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 27 οχήματα και ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού

Εξαιτίας της φωτιάς στον Ασπρόπυργο έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ διακόπηκαν δρομολόγια του προαστιακού.

Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε στην έξοδο 4 της Αττικής οδού, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ από τον κόμβο Θριασίου έως τη Ζωοδόχου Πηγής και στα δύο ρεύματα και σε Αγίας Σοφίας και στη λεωφόρο ΝΑΤΟ προς το βουνό.

Με νεότερη ενημέρωση, γνωστοποιείται ότι άνοιξε η έξοδος 4 της Αττικής Οδού, που είχε κλείσει νωρίτερα.

Μετά από εντολή της πυροσβεστικής, λόγω της φωτιάς διακόπηκε η κυκλοφορία του προαστιακού στο τμήμα Κινέτα- Άνω Λιόσια. Η αμαξοστοιχία 1309 ακινητοποιήθηκε στον σταθμό της Κινέτας. Από την πλευρά της, η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια Κιάτο- Πειραιάς θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία, στο τμήμα Άνω Λιόσια- Νέα Πέραμος.

 

 

 

 

Πηγή cover photo: Αρχείο Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;