Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 18.10 στην Αθήνα
Μητσοτάκης και Ζελένσκι θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση με συμμετοχή αντιπροσωπειών.

Τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου στις 18.10 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Μητσοτάκης και Ζελένσκι θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση με συμμετοχή αντιπροσωπειών.

Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών.

Το βράδυ, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας θα μετάσχει στο άτυπο δείπνο που οργανώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων, χωρών της περιοχής, της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Στο δείπνο θα συμμετάσχουν οι: Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, Πρόεδρος της Μολδαβίας, Μάια Σαντού, Πρόεδρος του Μαυροβουνίου Τζάκοβ Μιλάτοβιτς, Πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Ιον-Μαρσέλ Τσιολάτσου, Πρωθυπουργός του Κοσόβου Αλμπίν Κούρτι, Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Μποργιάνα Κρίστο, Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ντιμίταρ Κοβασέβσκι, Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Νικολάι Ντένκοβμ, Πρωθυπουργός της Κροατίας Ανδρέι Πλένκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;