Πυρκαγιά στη Βοιωτία: Απομάκρυνση ατόμων με σκάφη από την παραλία Σαράντη
Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στον Πρόδρομο Βοιωτίας, ενώ επί ποδός βρίσκονται και σκάφη για την απομάκρυνση ατόμων από την περιοχή.

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στον Πρόδρομο Βοιωτίας, ενώ επί ποδός βρίσκονται και σκάφη για την απομάκρυνση ατόμων από την περιοχή. Τουλάχιστον 60 άτομα έχουν απομακρυνθεί από την παραλία Σαράντη.

Συγκεκριμένα, για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν επιβιβάσει σε δύο αλιευτικά 60 άτομα από την παραλία Σαράντη Βοιωτίας λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα νεκρός εντοπίστηκε ένας βοσκός στον Πρόδρομο Βοιωτίας λόγω της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για ηλικιωμένο βοσκό οποίος αφού έλαβε το μήνυμα από το 112 έτρεξε στο ποιμνιοστάσιό του για να σώσει τα ζώα, αλλά έχασε τη ζωή του.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο όπου βρήκαν νεκρό τον ηλικιωμένο βοσκό χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει στο σημείο η πυρκαγιά. Τα αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν από την νεκροτομή.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 74 πυροσβέστες, 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 19 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime (Αρχείο)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;