Φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
Φωτιά στην Εύβοια: Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας

Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Ψαχνών Ευβοίας. Για την πυρκαγιά έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος παρέχουν συνδρομή 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα, μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και στη Θήβα. Ο δήμαρχος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως ξέσπασε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί σε αγροτοδασική έκταση. Όπως αναφέρει, η φωτιά ξεκίνησε επειδή κάποιοι έκαναν εργασίες στον οικισμό των Χωστίων.

Από τη φωτιά, έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κτηνοτρόφο στο χωριό Χώστια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση 52 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 16 οχήματα, 2 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο, ενώ στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη, η μεγάλη πυρκαγιά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν συνεχώς στην περιοχή.

Πηγή cover photo: Αρχείο Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;