Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Ανάδρομος Ερμής στη Παρθένο από 23 Αυγούστου ως 15 Σεπτεμβρίου
Τι θα φέρει ο Ανάδρομος Ερμής στη Παρθένο στο κάθε ζώδιο;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Ανάδρομος Ερμής στη Παρθένο από 23 Αυγούστου ως 15 Σεπτεμβρίου

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη φορά στη Παρθένο, από 23 Αυγούστου για τρεις εβδομάδες. Επιστρέφει σε ορθή πορεία μετά την 16η Σεπτεμβρίου.

Η διαδρομή του είναι από την 21η μοίρα 49 ως την 8η της Παρθένου.

Ο Ερμής στη Παρθένο ανάδρομος, αναδεικνύει περισσότερο το άγχος και την ανασφαλή καθημερινότητα. Αλλά έχει τη σημαντική συμβολή να εμβαθύνει σε λεπτομέρειες και να μην μας «ξεφύγει» η ουσία.

Σίγουρα απαιτεί υπομονή, όμως είναι εκεί όπου θεραπεύουμε αδυναμίες…ή τις πολλαπλασιάζουμε, σωματοποιώντας την αδυναμία συγκέντρωσης (θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα μεταξύ άλλων). Ωστόσο, είναι ένας δυνατός Ερμής και θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο ρεαλιστές, κατανοώντας ό,τι μας διέφυγε τους προηγούμενους μήνες.

Αυτή την εποχή, η διαισθητική μας ικανότητα είναι εντυπωσιακή. Νιώθουμε αυτό που συμβαίνει γύρω μας, αναπτύσσεται η ενσυναίσθηση. Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο εσωστρεφής, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως δεν χρειάζονται πάντα πολλά λόγια για να επικοινωνήσουμε…

Κατά συνέπεια, είμαστε περισσότερο «κοντά» στις βιωματικές εμπειρίες των άλλων, με αγάπη και με μεγάλη φροντίδα για τις αγωνίες τους.

Κάποιες φορές, υιοθετούμε τις δικές τους σκέψεις και αυτό φυσικά δεν είναι προς όφελός μας. Διότι συγχέουμε τις προσωπικές μας εκτιμήσεις με αυτές του περιβάλλοντος.

Η Τέχνη και η δημιουργική έμπνευση μπορούν να μας βοηθήσουν ως αυτοέκφραση. Περιορίζουν την ονειροπόληση.

Η αναζήτηση της αρμονίας, εκεί όπου έχει χαθεί, είναι απαραίτητη και ό,τι έχει χάσει την ισορροπία του, μας πονά. Ωστόσο, μας αφυπνίζει και αναζητάμε την λύση. Αντιπαραθέσεις και ανταγωνιστικές σχέσεις, άφησαν το σημάδι τους. Ίσως νιώθουμε ανασφάλεια και φόβο για να δεσμευτούμε ξανά στο μέλλον.

Ο ανάδρομος Ερμής σε διέλευση, έχει την τάση να δημιουργήσει μία αναστάτωση ευρύτερα στην κοινωνική μας ζωή. Επειδή η δυσκολία αγγίζει τον καθένα μας, ίσως σε διαφορετικό τομέα, αλλά αγκαλιάζει όλη την εξωτερική μας έκφραση.

Καρμικά μαθήματα ζωής, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, αφού η ενέργειά του έχει περισσότερο να κάνει με το Κάρμα μας και την αποστολή μας σ` αυτή τη ζωή, με το «φορτίο» που φέρουμε και με το οποίο θα ήταν καλό να μάθουμε να λειτουργούμε εποικοδομητικά.

Μέσα στο σύμπαν τα πάντα έχουν μαγνητικές ιδιότητες. Είναι γνωστό ότι ακόμη και μία σκέψη έλκει άλλες παρόμοιες σκέψεις. Κάθε άτομο έχει τις δικές του μαγνητικές ενέργειες, οι οποίες καθορίζονται ολοκληρωτικά από το πώς το άτομο αυτό χρησιμοποιεί την ενέργεια του ωροσκοπίου του. Καθώς κάθε πλανήτης μπορεί πότε να απορροφά και πότε να ακτινοβολεί ενέργεια, ένας από τους βασικούς σκοπούς της αστρολογίας είναι να προσδιορίσει αν μία λειτουργία υπερισχύει σε βάρος της άλλης.

Δυσκολίες και εμπόδια εμφανίζουν από αστάθμητους παράγοντες:

  • Τα θέματα που έχουν σχέση με συμφωνίες, συνεργασίες, συνεταιρισμούς, συμβόλαια, σοβαρές αποφάσεις
  • Συμβιβασμοί, λύσεις παρεξηγήσεων
  • Συναλλαγές εμπορικού τύπου
  • Αλληλογραφία, ραντεβού, μετακινήσεις, ταξίδια, έγγραφα
  • Ό,τι έχει σχέση με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μηχανήματα, υπολογιστές, τηλέφωνα
  • Επίσημα έγγραφα
  • Σοβαρές αγοραπωλησίες (πχ για ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι)
  • Δικαστικές διαμάχες

Κατά την περίοδο αυτή, θα μπορούμε όμως να:

  • Ασχοληθούμε με τον διαλογισμό, την αυτοσυγκέντρωση, την γιόγκα, την ανάλυση και τις πνευματικές αναζητήσεις.
  • Να κλείσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν και μας ταλαιπωρούν (πχ ένα διαζύγιο με αντιδικία)
  • Να χαλαρώσουμε από τον ρυθμό της έντασης της καθημερινότητας και να σκεφθούμε προσωπικές μας ανάγκες
  • Να κάνουμε απολογισμό
  • Να ρυθμίσουμε τις αδυναμίες μας, μέσα από εσωτερική άσκηση
  • Να κατανοήσουμε τους άλλους, αφού είμαστε παρατηρητές κι όχι επικριτές της ζωής τους
  • Να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες ή να διεισδύσουμε σε γνώσεις
  • Να βρεθεί ένα χαμένο αντικείμενο
  • Να έχουμε επαφή με ένα άτομο που θεωρήσαμε «χαμένο» από τη ζωή μας
  • Να κάνουμε ένα καλλιτεχνικό έργο
  • Να γράψουμε τις σκέψεις μας κάτω από ένα καθεστώς ιδιαίτερης έμπνευσης

Η διαδρομή του ανάδρομου Ερμή στα ζώδια και στους ωροσκόπους μας

Κριός

Η μεταβλητότητα των πλανητών φέρνει άγχος και σας απασχολεί… Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί και να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις ή τις υποχρεώσεις που δημιουργούν άγχος στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Συζητήσεις με συναδέλφους ή άτομα που είναι υφιστάμενά σας, ίσως είναι δύσκολες. Κάποιες λεπτομέρειες δεν θα μπορείτε να τις τακτοποιήσετε. Ευαισθησίες υγείας σχετικά με το εντερικό σύστημα, την πέψη, το άγχος και την νευρικότητα, μπορεί να προκύψουν. Μικρά σχόλια από το περιβάλλον μπορεί να σας ενοχλήσουν, αλλά θα ήταν κουτό να δώσετε σημασία. Ας είστε επιφυλακτικοί στην εργασία σας.

Ταύρος

Αρχικά θα λέγαμε πως κλείνετε σημαντικές υποθέσεις, είτε με ένα αγαπημένο σας, είτε με το φλερτ σας, είτε με το παιδί σας. Μπορεί να είχατε διαφορές, εκκρεμότητες μεταξύ σας ή κάποια θέματα να επιλύσετε. Αν πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος, συζητήστε το. Αλλά με υπομονή και δίχως επικριτική διάθεση. Ζήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, διατηρήστε την εικόνα των θετικών αναμνήσεων μαζί του, αλλά μην επενδύετε σε ό,τι βιώσετε αυτές τις μέρες, γιατί θα υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα. Ωστόσο, η επαφή με ό,τι σας εμπνέει, θα σας ξεκουράσει

Δίδυμοι

Το πατρικό σας σπίτι θα σας απασχολήσει σαν οικοδόμημα και ίσως θελήσετε να σκεφθείτε πώς θα το διορθώσετε σε θέματα επισκευών, ή κάποιες άλλες ανάγκες, που φέρνουν όμως έξοδα και δυσκολίες. Με τους οικείους σας θα είναι δύσκολη η συνεννόηση, καθώς θα πρέπει να είστε λίγο χαλαροί μαζί τους. Διαφορετικά οι παρεξηγήσεις θα είναι χωρίς λόγο και αφορμή και το κυριότερο… δεν θα καταλήγουν πουθενά! Στο τέλος δεν θα ξέρετε γιατί φθάσατε στην διαφωνία. Μέσα στο σπίτι θα ήταν καλό να βρείτε στιγμές γαλήνης και απομόνωσης και μία ηρεμία. Φροντίστε το και δημιουργείστε μία ήπια ατμόσφαιρα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 4 
 4 
 2 
 4