Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Παίζει σκάκι... με ένα γουρούνι
Ο ηθοποιός είναι λάτρης των ζώων και έχει δημιουργήσει μια φάρμα στην Καλιφόρνια

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εξέπληξε τα εκατομμύρια των ακολούθων του με μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

O ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια έχει δημιουργήσει τη δική του φάρμα στο σπίτι του. Αναρτά καθημερινά περιεχόμενο και συμβουλές γυμναστικής για τους συνδρομητές του και τους εκπαιδεύει σχετικά με τη σωστή ξεκούραση και τον βέλτιστο τρόπο προπόνησης και διατροφής.

Αυτό όμως που κανείς δεν περίμενε ήταν ότι θα δει τον σταρ να παίζει σκάκι με ένα από τα γουρούνια του.

«Όλοι χρειαζόμαστε συνεργάτες στην προπόνηση, γι’ αυτό δημιουργήσαμε το χωριό. Σήμερα η μασκότ του #ArnoldsPumpClub μας, ο Schnelly, με βοηθούσε με το σκάκι. Γίνετε μέλος του χωριού (είναι δωρεάν)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Ο διάσημος ηθοποιός είναι μεγάλος λάτρης των ζώων και η φάρμα του με το όνομα «Pump Club» είναι η απόδειξη γι’ αυτό.

«Το Arnold’s Pump Club είναι το καθημερινό podcast του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Χάρη σε ένα χρήσιμο μηχάνημα που εκπαίδευσε, ο Άρνολντ μοιράζεται κάθε μέρα τρεις συμβουλές από το καθημερινό του δελτίο και, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, θα έχετε την υποστήριξη, τις πληροφορίες και την έμπνευση που χρειάζεστε για να ζήσετε μια πιο υγιή ζωή», αναφέρει η περιγραφή.

Στη φάρμα του στην Καλιφόρνια ζουν διάφορα ζώα, όπως γουρούνια, αγελάδες, κοτόπουλα, γαλοπούλες, κατσίκες, γαϊδούρια, άλογα και ένα πόνι. Ο Σβαρτσενέγκερ είναι λάτρης της γεωργίας και απολαμβάνει να περνάει χρόνο εκεί. Χρησιμοποιεί επίσης το αγρόκτημά του ως χώρο για να διδάξει στα παιδιά του τη σημασία της γεωργίας και της βιωσιμότητας.

Το 2020, ο Σβαρτσενέγκερ λάνσαρε μια σειρά προϊόντων βοείου κρέατος με την ονομασία «The Arnie», από τη δική του φάρμα. Τα έσοδα από τη σειρά πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστηρίζουν τη βιώσιμη γεωργία.

Πηγή εικόνας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;