Αθήνα: Γιαγιά στο μετρό πήρε αγκαλιά την κόρη τουρίστριας για να την ηρεμήσει από το κλάμα
To βίντεο που ανέβηκε στο TikTok έχει πάνω από 1 εκατ. προβολές

Viral στο TikTok έχει γίνει ένα βίντεο Αμερικανίδας τουρίστριας με το παιδί της στο μετρό στην Αθήνα το οποίο ηρεμεί στην αγκαλιά μιας άγνωστης γιαγιάς.

Στα τέλη Ιουνίου, η διαιτολόγος Deanna δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο από τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας όταν ήρθε στη χώρα μας για διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της, τη μητέρα της και την 19μηνών κόρη τους, Harper.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στο μετρό στην Αθήνα όταν η κόρη της ξεκίνησε να κλαίει. Τότε μία άγνωστη γυναίκα πήρε στην αγκαλιά της τη μικρή Harper και προσπάθησε να την ηρεμήσει. Μάλιστα, η Deanna έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Kαλοί άνθρωποι υπάρχουν, ειδικά όταν ταξιδεύετε με ένα μωρό».

@dietitian.deanna good humans exist ❤️ esp when traveling w a baby 🙏🏼 #greecetiktok #greecetravel #dietitianlife #momsoftiktok ♬ Radio – Lana Del Rey

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 1,3 εκατ. προβολές και πάνω από 81 χιλιάδες likes ενώ πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν για τις Ελληνίδες γιαγιάδες.

«Αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες. Κυριολεκτικά θα ζουν για πάντα μέσα από την αγάπη που μας μοίρασαν απλόχερα, κι εμείς θα δώσουμε αλλού με τη σειρά μας» έγραψε μία από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Μια λέξη, μεγάλη σημασία: Γιαγιά» έγραψε άλλη χρήστης. «Οι Ελληνίδες γιαγιάδες είναι οι καλύτερες» σημείωσε κάποιος άλλος. «Ελληνίδες γιαγιάδες, μανάδες μοναδικές στον κόσμο».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
 1