Μαίρη Συνατσάκη: Η αποστομωτική απάντηση της σε follower
Της ευχήθηκε να επανέλθει στο «άικον που όλοι αγαπήσαμε»

Πολλές ευχές για την ονομαστική της εορτή δέχθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, ωστόσο θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία συγκεκριμένη, που προκάλεσε την αντίδρασή της.

«Αν εσύ κάνοντας παιδί έγινες έτσι, τότε τι να πουν οι άλλες οι καψερές», έγραψε η συγκεκριμένη follower στην Μαίρη Συνατσάκη, αλλά η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έδωσε μια αποστομωτική απάντηση.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε τα όσα της έστειλε αυτή η follower. «Εύχομαι να επανέλθεις στη Μαίρη, το άικον που όλοι αγαπήσαμε», έγραψε αρχικά. «Τι μηνύματα είναι αυτά;», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Εύλογες απορίες όταν λες ότι σου αρέσει να βάζεις σκούπα Δεκαπενταύγουστο. Εσύ που έκανες μπαζάρ τα ρούχα σου για καλό σκοπό. Εσύ που έκανες ταξίδια. Εσύ που ντυνόσουν όμορφα. Εσύ που είχες κοινωνική ζωή. Αν εσύ κάνοντας παιδί έγινες έτσι, τότε τι να πουν οι άλλες οι καψερές», συνέχισε η follower.

Μαίρη Συνατσάκη: Κανένα άικον, μόνο φόρμες και σουτιέν, για όσο νιώθω άνετα

«Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άικον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

«Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα», συμπλήρωσε, απαντώντας στη συγκεκριμένη follower.

«Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι”, μαζί με όποια άλλη “καψερή” εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα», κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη, που συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφίες στις οποίες φορά φόρμα και σουτιέν και κρατά αγκαλιά την κόρη της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;