ΗΠΑ: Αστυνομικός σκοτώνει Αφροαμερικανό που επιτέθηκε με... μαρκαδόρο
Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε ένα παιδί.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία ενός 36χρονου Αφροαμερικανού από αστυνομικό μετά από επίθεση που δέχτηκε με… μαρκαδόρο.

Το περιστατικό συνέβη, όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στη στολή της αστυνομικού, μπροστά σε ένα παιδί.

Προσοχή σκληρό βίντεο:

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Αυγούστου, όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για περιστατικό οικογενειακής βίας με δράστη τον 36χρονο Μπράντον Κόουλ.

Σύμφωνα με το τηλεφώνημα από γείτονα, ο 36χρονος είχε ρίξει από το αναπηρικό καροτσάκι τη σύζυγό του και κυνηγούσε τον έφηβο γιο του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ένας από τους δύο αστυνομικούς κάλεσε τον 36χρονο να παραδώσει ό,τι είχε στην κατοχή του με τη γυναίκα του που ήταν στο οδόστρωμα να λέει στους δύο ενστόλους «μην απειλείτε με όπλο τον σύζυγό μου».

Παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών, όμως, ο 36χρονος όχι μόνο δεν παραδίδεται αλλά κάποια στιγμή κάνει επιθετική κίνηση προς την γυναίκα αστυνομικό η οποία τελικά τον πυροβολεί δύο φορές.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στην τοπική εισαγγελία η οποία θα αποφασίσει αν θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος της αστυνομικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;