Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα από τις 16 Αυγούστου
Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα σε κάθε ζώδιο;

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα

16 Αυγούστου 2023

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Μία μέρα μετά την γιορτή της Κοίμησης της Παναγίας, σχηματίζεται το νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Λέοντα. Ένα νέο φεγγάρι είναι πάντα μία νέα ελπίδα, και πολύ περισσότερο όταν συμβαίνει σε ζώδια της φωτιάς, όπου η Ιδέα, η χαρά, η αγάπη, η δημιουργία, είναι στοιχεία περισσότερο ενεργά.

Η Νέα Σελήνη στην 23η μοίρα του Λέοντα 17’ είναι πλαισιωμένη από την Μαύρη Σελήνη και την ανάδρομη Αφροδίτη.

Έντονα συναισθήματα, συγκινήσεις με πάθος, εμμονή, καρμικές προεκτάσεις και ανασκόπηση του παρελθόντος.

Από την σύνθεση του χάρτη προκύπτει πως τα συναισθήματα αυτά επηρεάζονται και επηρεάζουν την κοινωνική μας εικόνα. Είναι σημαντικό να συμβεί μία ουσιαστική αλλαγή και ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, το παρελθόν μας κρατά δέσμιους και φόβοι χειραγωγούν τα βήματα προς το μέλλον.

Συχνά αυτές τις μέρες, θα συναντάμε καταστάσεις του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα φοβόμαστε να κάνουμε ένα βήμα προς την απελευθέρωσή μας από αυτές. Οι προκλήσεις αφορούν ένα εύρος ημερών, από τα τέλη Ιουλίου ως τα μέσα Σεπτέμβρη στο σύνολό τους.

Όμως, η Νέα Σελήνη προτάσσει να κάνουμε παρά ταύτα μία νέα αρχή. Να οραματιστούμε το αύριο, να ξεπεράσουμε ενδοιασμούς και εξαρτήσεις.

Επικρατούν πλανήτες σε φωτιά και σε γη, στην ουράνια σύνθεση.

Η Φωτιά είναι η σπίθα να μην παραμένουμε ανενεργείς, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα μας βοηθήσουν για το νέο ξεκίνημα. Είναι η έμπνευση, ο οραματισμός, τα ταλέντα που θα μας προωθήσουν στο «αύριο». Το έργο σε «αναμονή» για την κατάλληλη στιγμή. Τουλάχιστον, δεν πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε στη δημιουργία και στη νέα περίοδο που θα φέρει τα δώρα της.

Η Γη είναι η ρεαλιστική προσέγγιση. Διανύουμε μία εποχή όπου ο στόχος «κάποιων» είναι να μειώσουμε τις δυνάμεις, τις αντοχές, τις δυνατότητες επιβίωσης. Οι πλανήτης στα ζώδια της γης, περιγράφουν πως χρειάζεται προσεκτικός και σχολαστικός σχεδιασμός, με ευέλικτη δράση και με δυνατότητες να βρούμε λύσεις και ευκαιρίες. Θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις. Το έργο μας θα βρει την απήχηση που φιλοδοξούμε, αν αναπτυχθεί μεθοδικά.

Με πείσμα και με επιμονή, με στόχο την επιτυχία και την αναγνώριση, έχουμε πολλές πιθανότητες στο τέλος να κατακτήσουμε αυτό που φιλοδοξούμε.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Νέας Σελήνης υπογραμμίζει να ελέγχουμε τις συγκινήσεις και να χρησιμοποιήσουμε πλήρως την εσωτερική μας δύναμη.

Είναι η ευκαιρία να πιστέψουμε στον «έσω εαυτό» και να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό και προγραμματισμό. Καλή επιτυχία!

Κριός

Μία εναρμονισμένη με το στοιχείο φωτιάς του ζωδίου σας, η Νέα Σελήνη, είναι για σας το ερέθισμα για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν είναι σίγουρα πολύ πιο ουσιαστικά και βαθιά στο εξής, κυρίως σε ένα δημιουργικό επίπεδο. Αν είστε καλλιτέχνες, στο έργο σας θα αποδώσετε γιατί θα βιώνετε κάθε του πτυχή και θα εκφράζετε το βάθος της ψυχής σας. Ενδεχομένως θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην δημιουργική σας έκφραση, πολύ συγκινητικό και θα αγγίζει το κοινό σας. Περίοδος ιδιαίτερης έμπνευσης λοιπόν.

Θα σας ενδιαφέρει να ανατρέψετε τις συναισθηματικές εξαρτήσεις που πονούν και θα αποφασίσετε ενδεχομένως μία επιλογή ατόμων που θα είναι πλάι σας επειδή σας κατανοούν και όχι μόνο για να περνά ευχάριστα ο χρόνος. Ανανεώστε την σχέση με το ταίρι σας, αναδείξτε το πάθος και την ένταση της συγκίνησης. Αν η φλόγα έχει σβήσει, ενδεχομένως θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο που θα σας νοιώθει βαθιά στην ψυχή.

Με το παιδί σας, αν είστε γονείς, θα είστε πιο κοντά, αφιερώνοντας δημιουργικό χρόνο μαζί του.

Ίσως αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, σε ένα βαθμό αυτό σας ευνοεί (ανάλογα το ατομικό σας ωροσκόπιο), αλλά παράλληλα σας προσφέρει την γοητεία του μυστηρίου, αναζητώντας ένα όραμα.

Ταύρος

Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείτε αυτό που αφορά το θεμέλιο της ζωής σας και να κάνετε μία προσεκτική προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξετε εκ νέου το έργο σας. Πρέπει όμως να ξεκινήσετε από την αρχή, ίσως αναζητώντας τα αίτια των λαθών σας. Επιδιώξετε να θωρακίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να ανελιχθείτε στην καριέρα σας. Δοκιμάστε την γοητεία και την ζεστασιά σας, αλλά παλέψτε την ίδια στιγμή, με πείσμα, για να επικρατήσετε.

Θα είναι σημαντικό να σκεφθείτε πως εκτυλίσσεται μία καλή αρχή για σας, να μπει ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα βασίζεται στις πραγματικές σας ανάγκες, ίσως σε μία πιο ισχυρή θέληση, λιγότερο εγωισμό και περισσότερο βάθος και αναζήτηση σε αίτια, φοβίες, ανησυχίες.

Αν η οικογένεια σας έχει κουράσει, τότε θα ήταν καλό να αναζητηθεί ένας νέος προσωπικός χώρος, για να ξεκουράζεστε και να ανακουφίζεστε. Παράλληλα, θα βοηθούσε να τακτοποιήσετε την οικογενειακή σας περιουσία.

Στην κοινωνική σας ζωή, θα πρέπει να ανακαλύψετε εκ νέου την ερωτική σπίθα και θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να χαρείτε για τον θαυμασμό που προκαλείτε.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σφραγίζει μία περίοδο κατά την οποία θα αλλάξετε εντελώς το σκεπτικό σας και μάλιστα θα επιδιώξετε να έχετε ένα περιβάλλον που θα ανατρέπει τις έως τώρα επιλογές. Αυτό είναι καλό, καθώς φέρνετε κοντά σας νέα άτομα, ή άτομα με νεωτεριστικές ιδέες, σας εμπλουτίζουν με τις απόψεις τους και σας βοηθούν να εστιαστείτε σε σημεία που δεν είχατε ως τώρα λάβει υπ’ όψη.

Ωστόσο, στο φιλικό περιβάλλον θα υπάρχει ανταγωνισμός που μπορεί να σας ενοχλήσει. Απλά μην είστε απόλυτοι ή δογματικοί στις απόψεις. Θα δώσετε μάχες για τις ιδέες σας και θα επικρατήσετε αν έχετε επιχειρήματα.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κατακτήσεις και φλερτ, που όμως ενώ θα σας κινητοποιήσουν, δεν είναι σίγουρη η διάρκειά τους. Για να κρίνετε πόσο σας ενδιαφέρουν και σας αγγίζουν, θα χρειαστεί να δείτε την συναστρία σας σε όλα τα επίπεδα.

Με τους συγγενείς, θα επιχειρήσετε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις και κάνετε μία νέα αρχή. Αν έχετε διαφορές με τα αδέλφια, αυτή την εποχή μπορείτε να τις επιλύσετε. Αν είστε σπουδαστές, πρέπει να ασχοληθείτε με σχέδια στο θέμα των σπουδών σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;