Οδυσσέας Σταμούλης: Το χρονικό της τραγωδίας - Σήμερα η κηδεία του 11χρονου γιού του
Οδυσσέας Σταμούλης: Σήμερα, 14 Αυγούστου, το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο γιό του

Ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, τα τελευταία 24ωρα, βιώνει μία ανείπωτη τραγωδία, καθώς θρηνεί για τον θάνατο του 11χρονου γιου του, ο οποίος πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (10/8), όταν το ανήλικο αγόρι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 14:30 το μεσημέρι για να πάει για μπάνιο στην παραλία. Στις 18:00 το απόγευμα η μητέρα του ενημέρωσε ανήσυχη την αστυνομία και το λιμενικό για την εξαφάνισή του.

Η κινητοποίηση στο νησί ήταν άμεση. Τελικά, το άτυχο αγόρι βρέθηκε γύρω στις 20:30 το βράδυ από πολίτη στην παραλία της Πλάκας.

Ο δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Ικαρίας, Δημήτρης Καρύδης, μιλώντας στον αέρα του OPEN ανέφερε:

«Ένα ολόκληρο νησί έγινε ανάστατο. Βγήκαμε όλοι έξω και ψάχναμε το παιδί. Δυστυχώς αποτέλεσμα δεν είχαμε. Αναγκαστήκαμε και είπαμε σε μία ομάδα εδώ συμπολιτών, να πέσει στη θάλασσα και να ψάξει, μήπως το παιδί έχει πνιγεί. Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, τις οποίες έχουμε βάλει ως οριοθέτηση για να μην κολυμπούν κοντά στο αλιευτικό»

Η είδηση προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και όσους είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον γνωστό ηθοποιό. Αρκετοί ήταν αυτή που περιέγραψαν την ιδιαίτερη αγάπη που είχε στον γιο του. Μία από αυτές ήταν και η Σοφία Μανωλάκου που είπε στο κεντρικό δελτίο του STAR:

«Τραγικό αυτό που συνέβη στον Οδυσσέα. Κανείς δεν έχει λόγια. Τον είχε ο μπαμπάς του, τον έφερνε στις πρόβες. Ξέρω ότι του είχε μεγάλη αδυναμία. Τον αγαπούσε πάρα πολύ. Έχουμε συγκλονιστεί όλοι από την είδηση»

Σήμερα η κηδεία του 11χρονου

Ο γνωστός ηθοποιός ταξίδεψε στη Σάμο μαζί με τον αδελφό του. Στο νησί έγινε η νεκροψία – νεκροτομή του 11χρονου αγοριού. Η διαδικασία «έδειξε» καθαρό πνιγμό για τον μικρό Χρήστο. Η κηδεία του μικρού αγοριού θα γίνει σήμερα, 14 Αυγούστου, στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών»

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Οδυσσέας Σταμούλης επέστρεψε στην Αθήνα σε τραγική ψυχολογική κατάσταση μαζί με τη σορό του 11χρονου γιου του. Τη μητέρα και τον πατέρα του άτυχου αγοριού συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1