Οδυσσέας Σταμούλης: Στη Σάμο για νεκροψία το σώμα του 11χρονου γιου του
Σύμφωνα με το λιμενικό, το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών του λιμενικού στην παραλία Πλάκα. 

Στη Σάμο μεταφέρθηκε, λίγο πριν τις 19:00, προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή το σώμα του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, που ανασύρθηκε χθες (10/8) νεκρός από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 11χρονος γιος του γνωστού ηθοποιού, φαίνεται ότι στις δυόμισι χθες το μεσημέρι μπήκε μέσα στο νερό όπου ενδέχεται να μπλέχτηκε στο σκοινί της σημαδούρας, η οποία είναι εκεί για να δείχνει ότι απαγορεύεται το κολύμπι στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όταν το παιδί δεν επέστρεφε μετά από ώρες στο σπίτι, η μητέρα ανησύχησε και άρχισε να το αναζητά. Πήγε στο λιμεναρχείο, είπε ότι δεν ξέρει αν το παιδί έκανε μπάνιο ή αν έχει πάει μαζί με τους φίλους του για ποδόσφαιρο και το αναζητούσε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, δύο σκάφη του λιμενικού έφυγαν από το νησί της Σάμου και πήγαν στους Φούρνους Κορσεών, όπου έγινε έρευνα.

Σύμφωνα με το λιμενικό, το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών του λιμενικού στην παραλία Πλάκα.

Στην ανακοίνωση του λιμενικού σημειώνεται πως ο 11χρονος ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στην ακτή, ενώ διακομίστηκε άμεσα στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τον λιμενικό σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;