Φούρνοι Ικαρίας: Πνίγηκε 11χρονο αγόρι - Τα σενάρια που ερευνούν οι αρχές
Φούρνοι Ικαρίας: Τα αίτια του θανάτου του 11χρονου αγοριού παραμένουν αδιευκρίνιστα, αλλά «φως» θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας χθες Πέμπτη (10/8) ένας 11χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας. Το 11χρονο αγόρι αγνοούνταν από το μεσημέρι, ενώ γύρω στις 18:00 το απόγευμα, το αγόρι δεν είχε επιστρέψει και η μητέρα του ειδοποίησε την αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα το 11χρονο αγόρι εντοπίστηκε τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πλάκα χωρίς τις αισθήσεις του από περίοικο, ενώ στο σημείο ένας γιατρός προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να του κάνει ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρει.

Στη συνέχεια, το παιδί διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, το ανήλικο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του και η μητέρα του στις 6 μ.μ. εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισε και ανέσυρε ένας πολίτης.

Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο 11χρονος είναι γιος γνωστού ηθοποιού.

Πλέον οι αρχές ερευνούν τα σενάρια που οδήγησαν στον πνιγμό του αγοριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11χρονος έφυγε φορώντας το μαγιό του γύρω στις 14:00 το μεσημέρι από το ξενοδοχείο, το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκε στη μητέρα του- με κατεύθυνση τη θάλασσα. Εκεί είχε κανονίσει να βρεθεί για κολύμπι με ξάδελφό του.

Οι ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, σημειώνουν ότι για την ώρα τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αλλά εικάζεται ότι το άτυχο αγόρι, είτε χτύπησε κάπου και κατόπιν μπλέχτηκε σε κάποια δίκτυα, είτε μπλέχτηκε απευθείας στα δίχτυα, ενώ κολυμπούσε. Μέχρι στιγμής εκκρεμεί η νεκροψία, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στη Σάμο προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Με πληροφορίες από «Κ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;