Τριαντάφυλλος για Will Smith: «Πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε» - Αντιδράσεις στο πλατό
Αντιδράσεις στο πάνελ: «Δεν δίνουμε το πρότυπο ότι όποιος μας ενοχλήσει, σηκώνουμε χέρι. Αυτό είναι καταδικαστέο»

Το χαστούκι που είχε δώσει ο Will Smith στον Chris Rock, για το σχόλιο που είχε κάνει για τη σύζυγό του Jada Pinkett Smith στα Όσκαρ σχολίασαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Μία φράση που είπε ο Τριαντάφυλλος όμως, προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ.

«Καλά, ο άλλος έκανε πλάκα με τα μαλλιά της γυναίκας; Είναι δυνατόν; Και πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε και λίγο ήταν», είπε ο Τριαντάφυλλος με την Μαριάντα Πιερίδη να του απαντά «δεν μπορείς να σηκώσεις χέρι».

Έπειτα ο ίδιος απάντησε «πάει μόνο του, αυτόματα» με την Μαριάντα Πιερίδη να απαντά εκ νέου ότι χάνεις το δίκιο σου όταν ασκείς βία, ενώ ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε «δεν το χάνεις, μια χαρά το βρίσκεις».

Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, το λόγο πήρε ο Φοίβος Παπαδάκης: «Καταλαβαίνω πώς το λες. Είπες ότι το χέρι πάει αυτόματα. Να πούμε ότι καταδικάζουμε τη βία. Δεν δίνουμε το πρότυπο ότι όποιος μας ενοχλήσει, σηκώνουμε χέρι. Αυτό είναι καταδικαστέο».

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Εγώ το είπα διαφορετικά, άλλοι το παίρνουν διαφορετικά. Όποιος θέλει να με παρεξηγήσει, ας με παρεξηγήσει. Λέω ότι αν υπάρχει θέμα υγείας και κάποιος ειρωνεύεται.

Εγώ έχω να τσακωθώ 30 χρόνια. Απλά εμένα με ενόχλησε ότι κάποιος έχει πρόβλημα υγείας. Αν δεν το καταλαβαίνετε κάποιοι, κράξτε ξανά, κλείστε μου και το Instagram το καινούργιο. Είστε οι ίδιοι που το κάνατε και πριν».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;