Νέα Φιλαδέλφεια: Η συγκλονιστική μαρτυρία φίλου του Mιχάλη - «Αδελφέ χτυπήθηκα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Χρήστος, έτρεξε να ξεφύγει μαζί με τον Μιχάλη και σε κάποια στιγμή της διαδρομής τον άκουσε να λέει ότι τραυματίστηκε.

Ο Χρήστος, ένα από τα άτομα που βρέθηκαν δίπλα στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια περιέγραψε τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον τραυματισμό του.

«Συγγνώμη αδελφέ, δεν τα κατάφερα» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, απευθυνόμενος στον 29χρονο Μιχάλη, που άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Χρήστος, έτρεξε να ξεφύγει μαζί με τον Μιχάλη και σε κάποια στιγμή της διαδρομής τον άκουσε να λέει ότι τραυματίστηκε.

«Το μόνο που άκουσα είναι μία φωνή να λέει “αδελφέ χτυπήθηκα”» σημείωσε. Επεσήμανε πως με τον 29χρονο γνωρίζονταν από το γήπεδο και είχαν έρθει κοντά λόγω της αγάπης τους για την ΑΕΚ.

«Τον Μιχάλη τον γνωρίζω από το γήπεδο, στην ίδια κερκίδα. Εκδρομές μαζί, φαγητό μαζί, στις καφετέριες εδώ στη γειτονιά μας τη Φιλαδέλφεια».

Μετά από μία απόσταση 100 μέτρων, οι δυό τους έφτασαν σε ένα περίπτερο και εκεί ο Μιχάλης κάθισε. Ζήτησε να ξαπλώσει, αλλά δεν τον άφησαν.

«Υπήρχε τρελή αιμορραγία, ασταμάτητη και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε μαζί παρεούλα μέχρι και την καρέκλα που κάθισε στο περίπτερο. Το μόνο που μας έκανε ένα τίναγμα ήταν ότι ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω, να ξαπλώσει κάτω. Δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια, προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορεί» περιέγραψε.

Καλούσαν για ασθενοφόρο, αλλά δεν ερχόταν τίποτα, όπως είπε. «Δεν υπήρχαν  ασθενοφόρα πουθενά. Καλούσαμε, απ΄ό,τι μάθαμε η αστυνομία είχε εγκλωβίσει τα ασθενοφόρο και την Πυροσβεστική 20 λεπτά και δεν τους άφηνε να περάσουν μέχρι να σταματήσουν οι φασαρίες».

Τελικά, αποφάσισε να φύγει μόνος του για να βρει βοήθεια. Εντόπισε, κατά τύχη, ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο και παρακάλεσε τον οδηγό, ο οποίος είχε σχολάσει, να τρέξει προς βοήθεια του Μιχάλη.

«Εγώ έφυγα μόνος μου να πάω να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο. Ο άνθρωπος είχε σχολάσει, τον παρακάλεσα ότι πεθαίνει κόσμος, χάνουμε τον άνθρωπό μας».

Καταλήγοντας ο Χρήστος σημείωσε πως ο Μιχάλης «δεν πείραξε ποτέ άτομο, αγαπούσε την ομάδα, ήταν εκεί. Η ομάδα είναι οικογένεια, δύο νύχτες δεν έχουμε κοιμηθεί».

 

 

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;