Μπο για Survivor: «Αν μου γινόταν πρόταση θα το ξανασυζητούσα»
Ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και μίλησε για την τραπ, το Survivor και τη συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes». Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για το Survivor και ξεκαθάρισε πως θα συζητούσε μια νέα πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, ο Μπο αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor και αποκάλυψε:

«Το 2017 ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη, για έναν άνθρωπο σαν κι εμένα, που ούτε κάμπινγκ δεν είχα κάνει. Ήταν τρομερή εμπειρία, έμαθα πάρα πολλά πράγματα, ξαναθυμήθηκα πράγματα και μου άλλαξε τη ζωή. Μου έκανε πάρα πολύ καλό.

Αν μου γινόταν ξανά πρόταση, θα το συζητούσα. Πάντα, αν μου έρθει μια πρόταση, τη συζητάω. Δεν είμαι αρνητικός, ανάλογα! Σίγουρα θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ να πάω, γιατί σίγουρα σε αυτή τη διαδικασία θα έμπαινε και ο… Τριαντάφυλλος»

Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε:

«Μου έκανε καλό το παιχνίδι σε αρκετούς τομείς. Το κομμάτι του ριάλιτι με αποτρέπει λίγο και ίσως αυτός είναι και ένας λόγος για να μη με πάρουν τηλέφωνο. Δεν είμαι της ίντριγκας και της φασαρίας. Προσπαθώ να είμαι “πυροσβέστης” σε αυτές τις περιπτώσεις»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;