Χαρδαλιάς: «Αττική Μπροστά» το όνομα του συνδυασμού του - Η ανάρτηση στα social media
«Ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά. Γιατί τον Οκτώβριο καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας»

Το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει το τιμόνι της περιφέρειας Αττικής γνωστοποίησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε, «ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά. Γιατί τον Οκτώβριο καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας».

«Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς:

«Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά.

Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας.

Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.

Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε.

Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime (Αρχείο)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;