Η Mattel δίνει πάνω από 4.000 δολάρια την εβδομάδα σε κάποιον για να... παίξει UNO!
Η Mattel αναζητάει κάποιον να παίξει το νέο της παιχνίδι, το UNO Quatro.

Η Mattel, η εταιρεία που κρύβεται πίσω από αγαπημένα παιχνίδια όπως η Barbie και το UNO, ανακοίνωσε επισήμως ότι αναζητάει έναν επαγγελματία παίκτη UNO. Μάλιστα, η Mattel σκοπεύει να «χρυσοπληρώσει» τον παίκτη ή την παίκτρια UNO. Ο τίτλος του ρόλου είναι «Chief UNO Player» με τη Mattel να προσφέρει το «αστρονομικό» ποσό των 4.444 δολαρίων ανά εβδομάδα.

Ο «Chief UNO Player» θα  δοκιμάσει ένα νέο UNO παιχνίδι για έναν ολόκληρο μήνα. Έτσι ο παίκτης που θα δοκιμάσει το νέο UNO, θα εργαστεί παίζοντας UNO επί τέσσερις ημέρες την εβδομάδα από τέσσερις ώρες και θα πληρωθεί με 17.776 δολάρια. Ο παίκτης θα πρέπει -προφανώς- να παίζει UNO και να δημιουργεί ήδη σχετικό content στα social media, να προ(σ)καλεί άλλους να παίξουν UNO και ο ίδιος να μένει ήδη στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει πως οι Ευρωπαίοι παίκτες και παίκτριες αποκλείονται από το παιχνίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UNO (@uno)

Ουσιαστικά ο/η Chief UNO Player θα παίζει UNO Quatro και θα διδάξει το παιχνίδι σε άλλους παίκτες. Παράλληλα, θα βοηθήσει όλη την ομάδα του UNO να δημιουργήσουν βίντεο που θα ανέβουν στα επίσημα κανάλια του παιχνιδιού. Το UNO Quatro διαφέρει από τη γνωστή τράπουλα, καθώς αποτελείται από πολύχρωμα πλακίδια και σύμφωνα με μία περιγραφή που έχει δοθεί, το UNO Quatro προσφέρει μια κλασσική πρόκληση και ένα twist.

Το νέο παιχνίδι που θα δοκιμάσει ο επαγγελματίας παίκτης ονομάζεται UNO Quatro με τις αιτήσεις να έχουν ήδη ανοίξει. Μπορεί να μην γίνεται να κάνετε αίτηση, αλλά μπορείτε να δείτε την θέση εργασίας εδώ ελπίζοντας ότι ίσως κάποια ημέρες υπάρξει αντίστοιχη θέση και στα… μέρη μας!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;