Εξαπλώνεται το «Κίνημα της Πετσέτας» - Διαμαρτυρίες πολιτών σε όλη τη χώρα
«Φουντώνει» το «κίνημα της πετσέτας» με τους πολίτες να διεκδικούν τμήματα παραλιών που έχουν καταληφθεί παράνομα από επιχειρήσεις.

Το κίνημα για τις ελεύθερες παραλίες, το οποίο ξεκίνησε από την Πάρο και έχει επηρεάσει πολλά σημεία της χώρας, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται με τις αντιδράσεις των πολιτών να «φουντώνουν».

Σε όλη την επικράτεια, αγανακτισμένοι πολίτες διεκδικούν τμήματα παραλιών που έχουν καταληφθεί παράνομα από επιχειρήσεις. Παράλληλα, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει νέα μέτρα με αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τις ελεύθερες παραλίες και ξαπλώστρες.

Μάλιστα, από τις προηγούμενες μέρες έχουν ξεκινήσει σαρωτικοί έλεγχοι στις παραλίες με την κυβέρνηση να επεξεργάζεται την αλλαγή του θεσμικού καθεστώτος λόγω των διάσπαρτων αρμοδιοτήτων σε αρμόδια υπουργεία.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Κρήτη ξεναγός κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από υπάλληλο ξενοδοχείου για ένα μπάνιο σε παραλία, ενώ στη Νάξο μαζεύουν ομπρέλες και ξαπλώστρες από τις παραλίες για να γλιτώσουν τα πρόστιμα. Κινητοποιήσεις σημειώθηκαν και στη Ρόδο αλλά και στη Χαλκιδική, στην Κέρκυρα ακόμη και στην Αρτέμιδα.

 

 

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;