Οικονόμου: «Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»
Επικοινωνία με την αστυνομικό που έπεσε θύμα οικογενειακής βίας και κακοποίησης στη Λάρισα, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Επικοινωνία με την αστυνομικό που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης στη Λάρισα, είχε την Παρασκευή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην αστυνομικό, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας στην πορεία της αποθεραπείας της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε από το Διοικητή του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της.

Σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της κυβέρνησης.

«Διαθέτουμε πια το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;