Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (3 - 9/8)
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Μετά από το μεγάλο buzz του Ιουλίου με τη Barbie, η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μπαίνει -από κινηματογραφικής απόψεως τουλάχιστον- πιο χαλαρά. Ενδιαφέρουσες ταινίες για όλα τα γούστα μας περιμένουν στα θερινά, λίγο πριν το «βαρύ πυροβολικό» του Αυγούστου, δηλαδή το «Oppenheimer», κυκλοφορήσει και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα δούμε την πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Αυγούστου στις αίθουσες;

1. Η απόδραση του 77

Υπόθεση:  Δύο χρόνια μετά την κατάρρευση του καθεστώτος Φράνκο στην Ισπανία και την παροχή αμνηστίας στους πολιτικούς κρατουμένους των ισπανικών φυλακών, ένας υπόδικος, μαζί με συγκρατούμενούς του και μια ομάδα νέων δικηγόρων, που τους υποστηρίζουν, θα αγωνιστεί για την παροχή αμνηστίας, αφού καταγγείλει την κατάσταση των φυλακών της Βαρκελώνης, όπου κρατείται.

2. Τα παιδιά των άλλων

Υπόθεση:  Η Rachel είναι 40 ετών και δεν έχει παιδιά. Είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της: τους μαθητές της στο Λύκειο, τους φίλους της, τον πρώην της, τα μαθήματα κιθάρας της. Όταν ερωτεύεται τον Ali, δένεται και με την Leila, την τετράχρονη κόρη του. Την βάζει για ύπνο, την φροντίζει, την αγαπάει σαν να ήταν δική της. Αλλά το να αγαπάς τα παιδιά των άλλων είναι ριψοκίνδυνο.

3. Οι δικοί μου

Υπόθεση:  Ο Μουσά τρυφερός, αλτρουιστής και πάντα παρών για την οικογένεια του βλέπει το γάμο του να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Ένα ατύχημα και ένα χτύπημα στο κεφάλι θα τον «απελευθερώσει» επιτρέποντάς του να εκφράσει τα πραγματικά συναισθήματά του χωρίς να σκέφτεται πριν μιλήσει, φέρνοντάς τα πάνω-κάτω στις οικογενειακές του σχέσεις, εκτός από αυτή με τον αδερφό του Ριάντ.

4. Σημάδια καλοκαιριού

Υπόθεση: Τα μικρά αδέρφια Τόνι και Νοέ περνούν τις μέρες του καλοκαιριού παίζοντας παιχνίδια τύχης και θανάτου – ώσπου ένα ατύχημα θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Δέκα χρόνια αργότερα επιστρέφουν στη μικρή πόλη και διασταυρώνονται με την Κασαντρά, τον παιδικό τους έρωτα, εξακολουθώντας να κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;