Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέι: «Είμαι πεπεισμένη ότι θα σεβαστούν όλοι τις επιθυμίες της»
Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γιαγιά της Καίτη Γκρέι.

Η Καίτη Γκρέι βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Αυτές τις ημέρες εκδικάζεται η υπόθεση για την επιμέλεια της μεγάλης  ερμηνεύτριας, την οποία ζήτησε με εξώδικο ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος. Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε σήμερα Τρίτη (1/8) στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για το θέμα.

«Είναι κάποιο θέμα το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Εγώ είμαι πεπεισμένη και σίγουρη 100% ότι θα σεβαστούν όλοι τις επιθυμίες της και τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει. Εννοείται ότι κaι εγώ και η μητέρα μου, όλη η οικογένειά μας είμαστε δίπλα της για να κάνουμε αυτό που θέλει εκείνη» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.

Το θέμα ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ο πρωτότοκος γιος της Καίτης Γκρέυ έστειλε εξώδικο στο σπίτι της μητέρας του και ζήτησε την την επιμέλειά της. Άμεση ήταν η αντίδραση της νύφης της, Έφης Ηλιάδη αλλά και των δυο εγγονιών της, Αγγελικής και Κώστα Ηλιάδη που υπερασπίζονται την επιθυμία της γιαγιάς τους, προκειμένου να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη έχει δώσει εντολή στη μητέρα της να πληρώνει εκείνη τα πάγια μηνιαία έξοδα της γιαγιάς της.

Η απόφαση για την Καίτη Γκρέυ αναμένεται να εκδοθεί αύριο Τετάρτη, ενώ η οριστική δίκη της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 0 
  
 1