Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αμήχανη συνάντηση στη Μύκονο - Δεν είπαν ούτε
Tο πρώην ζευγάρι είχε μια τυχαία συνάντηση στη Μύκονο και οι δύο τους δεν αντάλλαξαν ούτε μία ματιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν “δύο ξένοι” φαίνεται να είναι πλέον η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, ο χωρισμός των οποίων υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους στην ελληνική showbiz το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παρόλο που έχουν διακόψει τις επαφές τους, το πρώην ζευγάρι είχε μια τυχαία συνάντηση στη Μύκονο, όπου επέλεξαν να περάσουν και οι δύο τις διακοπές τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην παίκτης του Survivor είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί.

Η αρκετά άβολη συνάντησή τους καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV, που εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της. Αντιθέτως, ήταν πολύ ομιλητική τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο χαιρέτησε αφού ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το σημείο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;