Εθνική πόλο ανδρών: Δακρυσμένος ο Βλάχος - «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
Εθνική πόλο ανδρών: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη παρά την κατάκτηση την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα για πρώτη φορά

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατάφερε να κατακτήσει για πρώτη φορά το αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πάσχιζε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, γιατί η εθνική ομάδα έχασε στα πέναλτι το χρυσό μετάλλιο και τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της.

Λίγα λεπτά μετά τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Φουκουόκα, στον οποίο η εθνική ομάδα της χώρας μας στο πόλο ηττήθηκε, μετά από σκληρή μάχη με την Ουγγαρία με 14-13 στα πέναλτι, ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και υποστήριξε ότι έκανε το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», όταν αποφάσισε να πάρει τάιμ άουτ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Ο κ. Βλάχος δακρυσμένος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του και από τον κόσμο.

Όπως δήλωσε ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο:

«Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, σε μια φάση που θα έκρινε τον τελικό, που πήρα τάιμ άουτ στο τέλος. Ήμασταν δύο με έναν μπροστά για να βάλουμε γκολ. Ήταν η χειρότερη φάσης της ζωής μου, στην πιο σπουδαία στιγμή της ομάδας, ζητάω συγγνώμη από τα παιδιά και από τον κόσμο.

Έχουμε προσδοκίες, το πιστέψαμε, ίσως να το αξίζαμε. Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό μια κλασική ευκαιρία για να βάλουμε γκολ και να περάσουμε μπροστά και μετά πήρα το λάθος τάιμ άουτ, που μας χάλασε το momentum»

Ο Θοδωρής Βλάχος συμπλήρωσε:

«Είναι κρίμα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλο το τουρνουά. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ελπίζω ότι θα έχει κι άλλες ευκαιρίες αυτή η ομάδα, αλλά σήμερα ήταν μοναδική»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εκτίμησε πως όταν η εθνική ομάδα πόλο επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Θα καταλάβουμε ότι κάναμε κάτι σπουδαίο εδώ, αλλά δεν καταφέραμε το απόλυτο.

Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό. Θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε πίσω, για να προχωρήσουμε μπροστά, σε επόμενες επιτυχίες»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;