Η μπύρα ΝΥΜΦΗ μέσα από τη νέα της ταινία μάς μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που «τα χωράει όλα»
Είδαμε τη νέα συμπεριληπτική ταινία της μπύρας ΝΥΜΦΗ και η καρδιά μας «ταξίδεψε» στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που τα «χωράει όλα». Εκεί που τα απρόβλεπτα και τα αταίριαστα είχαν πάντα θέση.

Μία πόλη που ζει την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική. Μία πόλη που «πάλλεται» στα χρώματα του δειλινού και «γεύεται» κάθε αχτίδα φωτός με όλο της το «είναι».

Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη φυσικά, η συμπρωτεύουσα της χώρας μας, μία πόλη γεμάτη όμορφες και συνάμα ταιριαστές αντιθέσεις. Μια πόλη που ενώνει κόσμους διαφορετικούς και δημιουργεί ένα φάσμα πολιτισμών, γεύσεων και αρωμάτων, προσκαλώντας μας να τους γνωρίσουμε και να ζήσουμε τις πιο όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ μάς συστήνει τη «γενέτειρά» της και, μέσα από τη νέα της καμπάνια, μάς προσκαλεί να χαθούμε στις γειτονιές εκείνες που «όλα τα χωρούν».

Με σύνθημα, λοιπόν, «Τίποτα δεν αποκλείεται», η νέα ταινία της μπύρας ΝΥΜΦΗ μάς ξεναγεί, μέσα από τα μάτια της πρωταγωνίστριας, στην πιο μαγική πόλη. Με όχημα ένα ποδήλατο και μία οπτική γωνία που χωράει τα πάντα, περιπλανιέται στα σοκάκια που έχουν γράψει ιστορία στις καρδιές μας και τις έχουν γεμίσει με αναμνήσεις που πάντοτε θα ζουν μέσα στο μυαλό μας.

μπύρα ΝΥΜΦΗ

Από την περιοχή του Σέιχ Σου, στα κάστρα και στους κήπους του Πασά της Άνω Πόλης, στα Λαδάδικα, στην Αριστοτέλους και έπειτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, η ίδια καταλήγει στη Σβώλου και σε ένα από αυτά τα μεγάλα τραπέζια που είναι γεμάτα εδέσματα, ζεστασιά και παρέες, εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν.

«Τα απρόβλεπτα και τα αταίριαστα είχαν πάντα θέση εδώ». Άνθρωποι άγνωστοι και διαφορετικοί συναντιούνται τυχαία στον δρόμο της, έχοντας στο βλέμμα την υπόσχεση να ανταμώσουν όλοι μαζί σε αυτό το κάλεσμα. Ένα κάλεσμα που είναι οικείο για την πόλη, ενώ παράλληλα κρύβει κάθε φορά και μία νέα εμπειρία.

Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη: η μεγαλύτερη γιορτή συμπερίληψης και αποδοχής. Ένας «καμβάς» που συνδυάζει περίτεχνα τα χρώματα που μεμονωμένα δεν έχουν καμία κοινή συνισταμένη, όμως, όταν βρίσκονται μαζί, ενώνονται στο πιο μοναδικό έργο τέχνης. Εκεί που βρίσκεται η μαγεία δηλαδή, σε ένα κάλεσμα και ένα κέρασμα που φέρνει στο ίδιο τραπέζι ανθρώπους πολλούς, διαφορετικούς και ίσους.

Μέσα από έναν τέτοιο μαγικό «χορό» γεννήθηκε και η μπύρα ΝΥΜΦΗ στη Θεσσαλονίκη το 2019. Μία ιδέα και ένα όραμα έφερε στο ίδιο τραπέζι σχεδιαστές, δημιουργούς και εμπνευστές που «έκλεισαν» μέσα σε ένα μπουκάλι τον χαρακτήρα της πόλης, της οποίας η περιγραφή δύσκολα γίνεται με λέξεις αν σε αυτή δεν συμμετέχουν οι αισθήσεις. Από τότε πέρασαν τέσσερα χρόνια. Η μπύρα ΝΥΜΦΗ ανοίγει τώρα τα «φτερά» της, «ανεβαίνει» σε ένα ποδήλατο, καλεί στον μαγευτικό αυτό «χορό» κάθε περαστικό που συναντάει στο διάβα της και του μιλά για τη διαφορετικότητα, την ομορφιά των αντιθέσεων και τη συμπερίληψη που διακατέχει την πόλη, εκεί που όλοι και όλα συμφωνούν ότι η αποδοχή κρύβει τις πιο όμορφες και ξεχωριστές συγκινήσεις.

Άλλωστε, όπως είπαμε, μέσω των αισθήσεων μπορεί κανείς να κατανοήσει τον χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γι’ αυτό και η συνταγή της μπύρας ΝΥΜΦΗ περικλείει 5 διαφορετικούς λυκίσκους. Παράγεται με υπευθυνότητα από 100% Μακεδονικό κριθάρι αειφόρου παραγωγής που μεγαλώνει με σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους. Η ΝΥΜΦΗ διακρίνεται για την κοινωνική της δράση και κάνει πράξη αυτό που πρεσβεύει: στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία και γίνεται η αφορμή να αγκαλιάσουμε το διαφορετικό, τονίζοντας τον συμπεριληπτικό χαρακτήρα της πόλης της.

μπύρα ΝΥΜΦΗ

Όταν η καρδιά μας είναι ανοιχτή και το διαφορετικό μας ενώνει αντί να μας χωρίζει, ερχόμαστε πιο κοντά και με τρόπο ουσιαστικό σε όλα αυτά που μας γεμίζουν αγάπη και φως. Και μόνο τότε μπορούμε να απολαύσουμε τη δροσιά της ζωής, του καλοκαιριού και της μπύρας μας.

Με αφετηρία την πόλη που «τα χωράει όλα», η μπύρα ΝΥΜΦΗ μάς «ταξιδεύει» στην όμορφη συμπρωτεύουσα και μάς αποδεικνύει ότι, όταν «τίποτα δεν αποκλείεται», όλα τα ωραία μπορούν να συμβούν σε εμάς τους ίδιους και στον καθένα ξεχωριστά.

Τη νέα digital ταινία της ΝΥΜΦΗ δημιούργησε και επιμελήθηκε η Savvy Partners, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η FILMIKI, με σκηνοθέτη τον Matvey Fiks και μουσική από τον Larry Gus.

Mπορείτε να βρείτε τη μπύρα ΝΥΜΦΗ στο site, το Facebook και το Instagram!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1