Παναθηναϊκός: Πρώην ποδοσφαιριστής του τιμωρήθηκε με 7 χρόνια φυλάκιση για διακίνηση κοκαΐνης
Παναθηναϊκός: Ο άλλοτε χαφ της ομάδας καταδικάστηκε στην Ολλανδία.

Σε επτά χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Ρότερνταμ ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα! Ο Ολλανδός χαφ, ο οποίος έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό κατακτώντας μάλιστα και το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2013/14, είχε εισάγει σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας του δύο παρτίδες κοκαΐνης, βάρους 74 και 105 κιλών. σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM.

Ο Μέντες θεωρούνταν ύποπτος ότι προσπάθησε να εισάγει στη χώρα 1300 κιλά κοκαΐνης, αλλά αρχικά αθωώθηκε. Τελικά, όμως αποδείχτηκε πως προετοίμαζε την εν λόγω εισαγωγή στη χώρα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση, με το τελωνείο να έχει κατασχέσει την κοκαΐνη!

Ο Μέντες ντα Σίλβα δωροδόκησε έναν ναυτιλιακό υπάλληλο για να… περάσει το εμπορευματοκιβώτιο ναρκωτικών, προσφέροντάς του το ποσό των 100.000 ευρώ. Εκτός από τη βοήθεια στην εισαγωγή ναρκωτικών, ο Μέντες κρίθηκε ένοχος και για την πώλησή τους.

Συνολικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι ένοχος για εισαγωγή και πώληση κοκαΐνης και δύο υποθέσεις δωροδοκίας. Ο Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο, είχε μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αλλά το δικαστήριο αυτή τη φορά του επέβαλε ποινή φυλάκισης!

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;