NASA: Ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της streaming πλατφόρμα και θα είναι δωρεάν
Το NASA+ θα είναι το Netflix για τους λάτρεις του διαστήματος και προσφέρεται... δωρεάν!

Μετά το Netflix πολλές εταιρείες ακολούθησαν το ίδιο μοντέλο και λάνσαραν τις δικές τους streaming πλατφόρμες με το δικό τους περιχόμενο. Έτσι, το ίδιο μοτίβο ετοιμάζεται να ακολουθήσει και η NASA, η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει το NASA+. Το NASA+ αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του καλοκαιριού και υπόσχεται «περισσότερους πυραύλους, περισσότερη επιστήμη, περισσότερες αποστολές και περισσότερη NASA».

Ειδικότερα, το NASA+ θα καλύπτει σύντομα οτιδήποτε αφορά τις ζωντανές μεταδόσεις, τα events και τις εκπομπές της διαστημικής υπηρεσίας των ΗΠΑ. Παράλληλα, εκτός από live υλικό θα προσφέρεται και ένας κατάλογος πρωτότυπων παραγωγών που θα αφορούν το διάστημα. Μάλιστα το NASA+ θα προσφέρεται στο κοινό δωρεάν και δεν θα απαιτεί συνδρομή. Το καλύτερο είναι πως όχι μόνο δεν θα απαιτεί πληρωμή, αλλά θα λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις, ώστε να βλέπουμε χωρίς καμία απολύτως ενόχληση το περιεχόμενο.

Η NASA πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και προχωράει στην ολική ανανέωση της ψηφιακής της παρουσίας, καθώς αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε μια νέα διαδικτυακή εμπειρία αλλά και εφαρμογή, που μπορεί να συγκεντρώσει καλύτερα τις πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές της, τα ερευνητικά προγράμματα και τις ενημερώσεις της για το πρόγραμμα Artemis. Η NASA διαθέτει πολυάριθμα sites για διάφορα προγράμματα και τμήματα, αλλά η νέα εμπειρία θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από πολλά από αυτά. Θα διαθέτει επίσης ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης και αναζήτησης για ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες σε όλους τους ιστότοπους της NASA.

Το NASA+ θα λανσαριστεί σύντομα μέσα από την εφαρμογή της NASA για iOS και Android, ενώ θα είναι είναι διαθέσιμο μέσω browser, φορητών συσκευών και σε media players.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;