Γιώργος Παρτσαλάκης: H αγανάκτησή του για τα ενοίκια φοιτητικής στέγης για τον γιο του
«Αυτά τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι τους για να στήσουν μια νέα Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης προχώρησε σε κάποια σχόλια με αφορμή τα πολύ υψηλά ενοίκια της φοιτητικής στέγης αλλά και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών, στην εμφάνισή του στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στα Ιωάννινα για την αναζήτηση σπιτιού για τον γιου του και μίλησε για την εμπειρία του και το παράπονο από την τωρινή κατάσταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ο γιος μου πέρασε στη Φιλοσοφική στα Ιωάννινα. Έψαξα να βρω ένα σπίτι και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε πως θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δεν θα φαινόταν στο συμβόλαιο στο οποίο θα φαίνονταν τα μισά χρήματα για να γλιτώσει από την εφορία», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Στη στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά επειδή επικοινώνησα με πολλούς ανθρώπους και αυτό συμβαίνει. Δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες, ότι μπορούν να βάλουν μια τάξη γιατί αυτά συμβαίνουν στην ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική. Πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και θέλω να παρακαλέσω αυτούς του ανθρώπους (τους ιδιοκτήτες) να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά να σέβονται τα παιδιά».

Και στο τέλος είπε ο ηθοποιός: «Αυτά τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι τους για να στήσουν μια νέα Ελλάδα. Έλεος, βοηθήστε τα παιδιά μας γιατί μπορεί κάποιος μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά υπάρχουν και παιδιά που πάνε να βρουν το Πανεπιστήμιο αλλά και μια δουλειά για να μπορούν να επιβιώσουν».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;