Έξοδος στην Αθήνα: Tα καλύτερα events της πόλης για το ΣΚ (29-30/7)
Ο Κλέωνας φεύγει και τα πιο δροσερά events στην Αθήνα έρχονται αυτό το ΣΚ!

Άλλο ένα έξοδος στην Αθήνα κατέφθασε στις οθόνες μας άκρως ανανεωμένο και δροσερό!

Κι αυτό το δροσερό το εννοώ στην κυριολεξία, καθώς ο καύσωνας αφού μας ταλαιπώρησε για δύο εβδομάδες, μας αποχαιρετά, παραδίδοντας της σκυτάλη στη δροσούλα και φυσικά τα καλύτερα events της πόλης.

Πριν μπω στο ψητό και προτείνω τις καλύτερες εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει η Αθήνα αυτή την εβδομάδα, να πω -για όσους δεν το έχουν δει ακόμη- ότι το neolaia.gr την προηγούμενη Παρασκευή βρέθηκε στην συναυλία των Prodigy στην Πλατεία Νερού και εξασφάλισε τις πιο τέλειες λήψεις!

Επίσης, μετά την ανακοίνωση της άφιξης των Coldplay στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2004, ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια και της δεύτερης ημερομηνίας που έδωσαν, όμως αναμένεται -χωρίς να είναι φιξαρισμένο- να κυκλοφορήσουν εισιτήρια των 20 ευρώ.

Στα δικά μας τώρα!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

ΤΙ ΦΑΣΗ ΠΑΛΙ, ΡΕ?

έξοδος στην Αθήνα

29-30/7

Η νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 9 Ιουνίου

Τι φάση πάλι, ρε? Η ολοκαίνουργια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου έρχεται στο
Θέατρο Άλσος μετά την περσινή sold out επιτυχία!

Με το μοναδικό της χιούμορ, καυστικούς διαλόγους και τρελά νούμερα, η Δήμητρα
Παπαδοπούλου θα περιγράψει την καθημερινότητα που ζούμε όπου πολλές φορές η
πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Με σιχάθηκα… αλλά και πάλι όχι εντελώς

29-30/7

Η «Κόλαση» των 90’s επιστρέφει.

Αλήθεια, πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα 30 χρόνια μετά;

Σε ένα ρετρό σκηνικό που θυμίζει νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του ’90, η παράσταση ξεκινάει όταν μπαίνουν στο χώρο οι θεατές. Μία λαϊκή τραγουδίστρια ανοίγει το πρόγραμμα, τους υποδέχεται με χορό και τραγούδια και τους προετοιμάζει για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Δηλαδή, μία μαύρη κωμωδία, με όχημα τα καυστικά κείμενα της Λένας Κιτσοπούλου.

Οι τρείς ηρωίδες παρότι, φαινομενικά, άγνωστες μεταξύ τους, ξεπερνούν όσα τις χωρίζουν και χάνονται σταδιακά μέσα στο χιούμορ, τη θολούρα από την κάπνα του σκηνικού και τον θόρυβο από τα «σκυλάδικα». Και ξαφνικά από άγνωστες, μετατρέπονται σε φιγούρες οικείες, καθημερινές, ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Στο τέλος θα έχουν μόνο η μία την άλλη…!

Το «Πράσινο μου Φουστανάκ»ι, η «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α» και ο «Κατάθλας» της Λένας Κιτσοπούλου συναντιούνται στο νυχτερινό κέντρο η «Κόλαση».

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την παράσταση!

Αλέξανδρος Τσουβέλας | Best Of | ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

έξοδος στην Αθήνα

29/7

Αλέξανδρε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Summer Final Tour, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους!

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τζουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής!

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη!

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη!

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες.
Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ», είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το Youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00 όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο “ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ”

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Mουσική

Ναμπούκκο, Τζουζέππε Βέρντι

29-30/7

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ολοκληρώνει τη σεζόν 2022/23 με τον Ναμπούκκο του Τζουζέππε Βέρντι, σε μουσική διεύθυνση Πάολο Καρινιάνι και σκηνοθεσία Λέο Μουσκάτο. Η εντυπωσιακή παραγωγή –η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2018– επιστρέφει για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις στις 26, 27, 29 και 30 Ιουλίου 2023 στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, με τους Δημήτρη Πλατανιά και Τάση Χριστογιαννόπουλο στον ρόλο του τίτλου.

Ο Ναμπούκκο θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες όπερες του Τζουζέππε Βέρντι. Σε προσωπικό επίπεδο ανέδειξε τον Βέρντι ως τον σημαντικότερο Ιταλό συνθέτη του 19ου αιώνα, ενώ σε συλλογικό επίπεδο μετατράπηκε σε σύμβολο του αγώνα για την ενοποίηση της Ιταλίας. Η όπερα είναι διάσημη, μεταξύ άλλων, για το περίφημο χορωδιακό των Εβραίων σκλάβων, το οποίο επέχει θέση εθνικού ύμνου για τους Ιταλούς, καθώς εξέφρασε το συλλογικό αίσθημα ενάντια στον Αυστριακό κατακτητή. Εκτός όμως από το πασίγνωστο χορωδιακό, η όπερα περιλαμβάνει μουσικά και ερμηνευτικά απαιτητικούς ρόλους για τον βαρύτονο, την υψίφωνο και τον βαθύφωνο.

Η υπόθεση αφορά την αιχμαλωσία των Εβραίων από τον βασιλιά της Βαβυλώνας Ναβουχοδονόσορα (Ναμπούκκο). Όταν, στην αλαζονεία του, εκείνος ζητά απ’ όλους να τον προσκυνήσουν ως θεό, τον πλήττει κεραυνός. Όταν αναγνωρίζει ως μόνο αληθινό θεό τον Ιεχωβά, βρίσκει πάλι τα λογικά του, απελευθερώνει τους Εβραίους και συναινεί στη σχέση της πραγματικής κόρης του, της Φενένας, με τον Ισμαέλε, ανιψιό του βασιλιά της Ιερουσαλήμ. Στον Ιεχωβά στρέφεται στο τέλος και η Αμπιγκαΐλλε, που σφετερίστηκε την εξουσία του Ναμπούκκο.

Παρά το γεγονός ότι ο Βέρντι δεν ήταν ο πρώτος που μελοποίησε κείμενα με έντονα πολιτικό χαρακτήρα –φλογεροί, γεμάτοι πατριωτικά αισθήματα στίχοι υπάρχουν σε αρκετές όπερες πριν από τις δικές του–, στην περίπτωσή του όμως τη διαφορά την κάνει η μουσική· είναι αυτή που δίνει στις όπερές του σαφώς πολιτική διάσταση και έχει τη δύναμη να εξεγείρει τα πλήθη.

Τη σκηνοθεσία της παραγωγής, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούνιο του 2018 στο Ηρώδειο, υπογράφει ο Λέο Μουσκάτο, ένας από τους πιο σημαντικούς Ιταλούς σκηνοθέτες όπερας της νεότερης γενιάς, ο οποίος έχει διακριθεί κυρίως σε έργα Βέρντι και Πουτσίνι. Έχει υπογράψει ιδιαιτέρως επιτυχημένες παραγωγές στη Σκάλα του Μιλάνου, καθώς και σε άλλα κορυφαία ιταλικά λυρικά θέατρα, όπως μεταξύ άλλων σε Ρώμη, Βενετία, Φλωρεντία, Τορίνο κ.α.

Ο σκηνοθέτης σημειώνει: «Η παραγωγή για την Εθνική Λυρική Σκηνή έχει δραματική γεύση και η ιστορία γίνεται πιο ωμή. Με την επιλογή ενός περιβάλλοντος πιο κοντά στις μέρες μας η τραγωδία των Εβραίων που απελάθηκαν και εξαναγκάστηκαν σε καταναγκαστική εργασία από τους Βαβυλώνιους θυμίζει κάπως το Ολοκαύτωμα που σημάδεψε το πρώτο μισό του 20ού αιώνα. Δεν υπάρχει επιθυμία για συμμόρφωση με την ιστορική ακρίβεια: η αισθητική ταυτότητα των σκηνικών και των κοστουμιών έχει στόχο την απόδοση ενός αφηρημένου τόπου και χρόνου, ώστε να εστιάσει την προσοχή στην ουσία. Για να αναπλάσουμε περιβάλλοντα διαφορετικά και απομακρυσμένα, χρησιμοποιούμε ένα σταθερό σύστημα σκηνικών: ένα πάτωμα, πέντε εισόδους, μερικά σκηνικά αντικείμενα και προβολές βίντεο στους τρεις τοίχους του θεάτρου. Στην παράστασή μας οι Βαβυλώνιοι κυβερνώνται από ένα στρατιωτικό καθεστώς: άντρες και γυναίκες φορούν στολές, μερικές φορές εκστρατείας, άλλες φορές παρέλασης. Ο Ναμπούκκο είναι ο ανώτατος διοικητής τους και οι Βαβυλώνιοι τον λατρεύουν σαν να ήταν θεός στη γη. Όταν, όμως, υφίσταται εγκεφαλικό επεισόδιο, ο Ναμπούκκο πέφτει σε δυσμένεια. Οι Βαβυλώνιοι του γυρίζουν την πλάτη και, τώρα, την ίδια αφοσίωση που είχαν δείξει παλαιότερα σε εκείνον δείχνουν στην Αμπιγκαΐλλε, τη νέα βασίλισσα η οποία έχει σφετεριστεί την εξουσία. Μόνο μια μικρή ομάδα στρατιωτών, υπό την ηγεσία του Αμπντάλλο, παραμένει πιστή στον παλιό διοικητή της. Ο Ναμπούκκο, κλεισμένος σε ένα είδος σανατόριου, αντιμετωπίζεται ως παράφρονας. Σε μια στιγμή απόγνωσης βρίσκει τη δύναμη να μετανοήσει για όλο τον πόνο που προκάλεσε και να ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό για τους Ιουδαίους που τόσο περιφρονούσε. Σε αυτή την παραγωγή, η τραγωδία των Εβραίων που απελάθηκαν και υποδουλώθηκαν αφενός θυμίζει την τραγωδία των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, αφετέρου μοιάζει πολύ με τα βασανιστήρια που υιοθετήθηκαν στα σύγχρονα στρατόπεδα κράτησης, όπως στο Γκουαντάναμο».

Στην υψηλής αισθητικής εικόνα της παράστασης συμβάλλουν τα λιτά σκηνικά του Τιτσιάνο Σάντι, τα σύγχρονα κοστούμια της Σίλβιας Αϋμονίνο, οι υποβλητικοί φωτισμοί του Αλεσσάντρο Βεράτσι και οι εντυπωσιακές βιντεοπροβολές του Λούκα Αττίλιι.

Tην παραγωγή διευθύνει, στην πρώτη του συνεργασία με την ΕΛΣ, ένας από τους σημαντικότερους αρχιμουσικούς της όπερας παγκοσμίως, ο Ιταλός Πάολο Καρινιάνι. Ο Μιλανέζος απόφοιτος του Ωδείου «Τζουζέππε Βέρντι» εμφανίζεται στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα εντός και εκτός Ευρώπης, όπως είναι η Όπερα της Βιέννης, η Όπερα του Βερολίνου, η Mετροπόλιταν της Νέας Υόρκης, η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου (Κόβεντ Γκάρντεν), η Όπερα της Βαστίλλης στο Παρίσι, η Σκάλα του Μιλάνου κ.ά., ενώ διευθύνει τακτικά τις μεγαλύτερες ορχήστρες της Ιαπωνίας.

Στο all-star καστ της παραγωγής της ΕΛΣ συναντούμε Έλληνες και ξένους πρωταγωνιστές με διεθνή αναγνώριση. Στον ομώνυμο ρόλο εναλλάσσονται δύο κορυφαίοι Έλληνες βαρύτονοι που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ο Δημήτρης Πλατανιάς, που έχει ξεχωρίσει ως Ναμπούκκο σε Βασιλική Όπερα του Λονδίνου (Κόβεντ Γκάρντεν), Κρατική Όπερα της Βαυαρίας, Όπερα της Φλωρεντίας, Μέγαρο Τεχνών Βασίλισσα Σοφία (Βαλένθια), Όπερα της Στουτγάρδης κ.α., και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, ο οποίος έχει διακριθεί σε μερικά από τα σημαντικότερα λυρικά θέατρα παγκοσμίως. Ο Πλατανιάς πρωτοεμφανίστηκε στην ΕΛΣ ως Άλφιο το 2004 και έκτοτε έχει ερμηνεύσει πλήθος ρόλων, μεταξύ άλλων τον Ναμπούκκο το 2018, όπου και χειροκροτήθηκε ολόθερμα. Ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος πρωταγωνιστεί σε παραγωγές της ΕΛΣ από το 1989 και το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μερικά από τα σπουδαιότερα έργα του ρεπερτορίου όπως Ντον Κάρλο, Φάλσταφ, Σιμόν Μποκκανέγκρα, Βότσεκ κ.ά. Παράλληλα, έχει έντονη ηχογραφική δραστηριότητα, που δεν περιορίζεται στα οπερατικά έργα, και συνθέτει μουσική.

Την Αμπιγκαΐλλε στην πρώτη διανομή ερμηνεύει μια σπουδαία μεσόφωνος της εποχής μας, η γεννημένη στο Μινσκ Εκατερίνα Σεμεντσούκ, η οποία ξεχωρίζει με τις ερμηνείες της στις μεγαλύτερες όπερες του κόσμου και αναγνωρίζεται ως μια εξαιρετική ερμηνεύτρια στους ρόλους του Βέρντι. Στη δεύτερη διανομή συναντάμε τη σολίστ της Όπερας Μαριίνσκι Όλγκα Μάσλοβα, που έχει αποφοιτήσει από την Κρατική Ακαδημία Τεχνών Βορόνεζ.

Τον ρόλο του Ζαχαρία ερμηνεύουν οι εξαιρετικοί βαθύφωνοι Βιτάλι Κοβαλιόφ και Πέτρος Μαγουλάς. Μαζί τους οι διακεκριμένοι μονωδοί Γιάννης Χριστόπουλος, Κωνσταντίνος Κληρονόμος, Ελένα Μαξίμοβα, Μαρισία Παπαλεξίου, Βαγγέλης Μανιάτης, Γιάννης Καλύβας και Εβίτα Χιώτη. Τη Χορωδία της ΕΛΣ διευθύνει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

Με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΛΣ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

MAX THE SAX

έξοδος στην Αθήνα

29/7

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, o «rockstar» του σαξόφωνου Markus Ecklmayr, a.k.a. Max The Sax, επιστρέφει στo Roof Stage του Gazarte, το Σάββατο 29 Ιουλίου, για να μας χαρίσει το πιο συναρπαστικό μουσικό party!

O περιζήτητος σαξοφωνίστας που μας συστήθηκε ως μέλος και συνιδρυτής της μπάντας του Parov Stellar και ξεσηκώνει τα clubs παγκοσμίως, καταφθάνει για ένα live στην πιο ωραία ταράτσα της Αθήνας και μας υπόσχεται μία βραδιά-αποθέωση της διασκέδασης και του ασταμάτητου χορού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Το Σάββατο 29 Ιουλίου, δίνουμε ραντεβού στο Roof Stage του gazarte για ένα show με πολύ ρυθμό – αλλά και πολύ χορό!

Η προπώληση ξεκίνησε!

Short Bio: Ο Max the Sax είναι ένας σύγχρονος σαξοφωνίστας και ερμηνευτής, γνωστός για τις δυναμικές ερμηνείες του. Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως ο Parov Stelar και η Max the Sax Band. Το ύφος του Max the Sax ενσωματώνει στοιχεία τζαζ, funk και ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ είναι γνωστός για τις αυτοσχεδιαστικές του ικανότητες και την επιβλητικότητά του επί σκηνής.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2023 ΝΥΧΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

29/7

Οι προγραμματισμένες συναυλίες της Παρασκευής 21 και του Σάββατου 22 Ιουλίου 2023
ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ, Ένα ταξίδι στη μουσική του Νίκου Κυπουργού
μετατίθενται λόγω καύσωνα
για τις ημερομηνίες Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00

Με ποικιλία εκδηλώσεων από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών και με ελεύθερη είσοδο στην πλειονότητά τους ξεκινά στην εκπνοή του Ιουνίου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Με προμετωπίδα της “η τέχνη μας στηρίζει, στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της”, η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης ανοίγει με μια μοναδική συναυλία από την αμερικανική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Βερμόντ στις 29 Ιουνίου και καλεί τις φίλες και τους φίλους της Ρεματιάς στο ετήσιο αντάμωμα με την πολιτισμό και την αλληλεγγύη μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Στις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο οι θεατές έχουν και φέτος την ευκαιρία να συνεισφέρουν με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης. Καλή μας αντάμωση!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την εκδήλωση!

Hot Since 82 I Sat July 29 I Bolivar

έξοδος στην Αθήνα

29/7

Σάββατο 29 Ιουλίου καλεσμένος του Blend ο Βρετανός dj/producer Hot Since 82, ορόσημο στους εκπροσώπους της νέας house γενιάς και label boss της “Knee Deep In Sound” εισβάλει με τον ξεσηκωτικό του ήχο στο booth του Bolivar για μια αξέχαστη βραδιά. Bass-heavy & garage – influenced ήχοι θα σαρώσουν το dancefllor του Bolivar απογειώνοντας το κοινό. Μαζί του ο Agent Greg.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Sunny Sundays w/ Liva K

30/7

DJ and Producer LIVA K wasted no time stamping his indelible mark on the global dance underground. The sublimely talented Greek artist’s productions routinely generate fervent support from among the scene’s most revered luminaries, while his expansive DJ sets have enlivened some of the world’s most venerated clubs and venues. Born in Greece in 1994, Konstantinos Livathinos’ rise to prominence has been nothing short of meteoric. Better known by his LIVA K stage name, he began his production journey at the age of 18, piquing the attention of industry heavy-hitters as his music quickly struck a chord on subterranean dancefloors. Combining propulsive Afro-house textures with an authentic club-rooted shimmer, his groove-heavy sound effortlessly blends evocative, piano-led melodies alongside stirring rhythms with striking results.

Infused with equal measures of kinetic charge and emotion-rich atmospherics, LIVA K’s music has been championed by the likes of Black Coffee, Carl Cox, Blondish, Louie Vega, Tiesto, Kygo, and Robin Schulz among many others. Vividly demonstrating his flair for igniting the dance, he’s performed DJ sets alongside some of cutting-edge dance music’s biggest names. Dixon, Black Coffee, Maceo Plex, Ame, Tales Of Us, Hot Since, Jamie Jones, and Guy Gerber are just some of those with whom he’s shared the stage. His affinity with the floor has been nourished by his longstanding residency at Void, Mykonos, allowing him an opportunity to fine-tune his production sound as he provides an alluring soundtrack deep into the night. From 2022 and into 2023, LIVA K has been invited to perform a monthly residency at Volt Milano, providing an opportunity to present his unique sound to all new audiences while staying true to his dynamic sonic manifesto.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event!

STEPHAN JOLK – ISLAND ATHENS RIVIERA

έξοδος στην Αθήνα

Stephan Jolk at Island Athens Riviera

Sunday, July 30

Opening Acts: Fotinos, George R

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Kινηματογράφος

Barbie

29-30/7

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η διασημότερη κούκλα στον κόσμο και μια ευτυχισμένη κάτοικος της Barbieland, ενός ειδυλλιακού τόπου όπου κάθε Barbie είναι σημαντική και έχει έναν ενεργό ρόλο. Η δική μας, όμως, παθαίνει ξαφνικά υπαρξιακή κρίση και ξεκινάει με τον πιστό φίλο της Κεν, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον έρωτά της, ένα ταξίδι στον αληθινό κόσμο. Η πιο πολυσυζητημένη ταινία του καλοκαιριού φέρνει τη σκηνοθετική υπογραφή της Γκρέτα Γκέργουιγκ (“Μικρές Κυρίες”, “Lady Bird”), η οποία υπογράφει και το σενάριο με τον Νόα Μπάουμπακ (“Ιστορίες Γάμου”), ενώ την Μάργκο Ρόμπι πλαισιώνουν οι Ράιαν Γκόσλινγκ, Αμέρικα Φερέρα, Κέιτ ΜακΚίνον, Ίσα Ρέι, Ρέα Πέρλμαν, Γουίλ Φέρελ, Μάικλ Σέρα, Σίμου Λιού, Ντούα Λίπα (που λέει κι ένα τραγούδι) και η Έλεν Μίρεν ως αφηγήτρια της διασκεδαστικής ιστορίας.

Δείτε εδώ πότε και πού προβάλλεται!

Διαβάστε ακόμη:

Όλες οι συναυλίες κι οι εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1