Η εκρηκτική συναυλία των Prodigy στην Αθήνα μέσα από το Nightography του Samsung Galaxy S23 Ultra
Πήγαμε στη συναυλία των Prodigy στο Release Athens στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 21 Ιουλίου και καταγράψαμε τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς με τη μοναδική λειτουργία Nightography του Samsung Galaxy S23 Ultra.

Κάθε συναυλία είναι και μία ξεχωριστή εμπειρία. Ακόμη κι αν έχεις παρακολουθήσει live το αγαπημένο σου συγκρότημα πάνω από δύο φορές, κάθε μία μοιάζει σαν την πρώτη φορά… Κάτι το διαφορετικό venue, κάτι οι αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στους καλλιτέχνες και τη μουσική τους, ξέρεις ότι η στιγμή αξίζει να χαραχτεί για πάντα στο μυαλό σου, έτσι ανεξίτηλη και αψεγάδιαστη.

Αυτό σκεφτήκαμε κι εμείς πριν πάμε στην Πλατεία Νερού την περασμένη Παρασκευή 21/07 για να ακούσουμε από κοντά τους Prodigy στο Release Athens 2023: πόσο διαφορετική θα έμοιαζε η εμπειρία, έχοντας αλλάξει τόσα τα τελευταία χρόνια για τους θρύλους της ηλεκτρονικής μουσικής των 90s. Οι «βασιλιάδες» βρέθηκαν εκεί για να διεκδικήσουν εκ νέου τον θρόνο τους μαζί με τους Primal Scream και τους Lip Forensics. Και παρά τον καύσωνα, ολόκληρη η Πλατεία Νερού κουνήθηκε στους ρυθμούς του πιο ξέφρενου πάρτι, ταξιδεύοντας με μία χρονομηχανή, η οποία παράλληλα «μύησε» τους θεατές σε ένα συναυλιακό υπερθέαμα. 

Φυσικά, η συγκίνηση για την απουσία του Keith Flint δεν έλειψε από το -κατά τα λοιπά- εκρηκτικό βράδυ που έκανε μεγαλύτερους και μικρότερους να χοροποηδάνε στους ξέφρενους ρυθμούς των legendary κομματιών «Firestarter», «No Good», «Breathe» και πολλών άλλων.

Ο αισθητήρας χρησιμοποιεί σύνδεση pixel για την υποστήριξη πολλαπλών επιπέδων επεξεργασίας υψηλής ανάλυσης ταυτόχρονα.

Σε αυτή την αξέχαστη εμπειρία συνέβαλε και η Samsung Electronics Hellas που για ακόμη μία φορά συμμετείχε ενεργά στα μουσικά δρώμενα του καλοκαιριού με ένα booth που έδινε «ανάσες» τεχνολογίας στη ζεστή αλλά πολυαναμενόμενη βραδιά.

Στο «δροσερό» booth της Samsung στην Πλατεία Νερού.

Κάτι τέτοιες στιγμές, όπως τη φετινή συναυλία των Prodigy, θέλεις να τις θυμάσαι για πάντα! Όχι όμως μέσα από θολές και κορεσμένες φωτογραφίες, αλλά αποτυπωμένες με τον πιο «καθαρό» και σύγχρονο τρόπο. Το νέο Samsung Galaxy S23 Ultra εγγυάται και κάνει πράξη την ευκρίνεια και τη ρεαλιστική απόδοση της λήψης, ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν βοηθούν.

Με το Galaxy S23 Ultra ζήσαμε τη συναυλία των Prodigy στο Release με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Προσφέρει το πιο προηγμένο σύστημα κάμερας σε Samsung Galaxy συσκευή, προσαρμοσμένο σε σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και σχεδιασμένο για να αποδίδει απίστευτες λεπτομέρειες. Οι βελτιωμένες δυνατότητες Nightography μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών περιβάλλοντος.

Το Galaxy S23 Ultra είναι το πρώτο Galaxy smartphone που εξοπλίζεται με τον νέο αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP, ο οποίος καταγράφει ξεχωριστές στιγμές με απίστευτη ακρίβεια. Ο αισθητήρας χρησιμοποιεί σύνδεση pixel για την υποστήριξη πολλαπλών επιπέδων επεξεργασίας υψηλής ανάλυσης ταυτόχρονα.

Και επειδή οι selfies είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας και «χωράνε» παντού και πάντα, η σειρά Galaxy S23 εισάγει τη γρήγορη αυτόματη εστίαση και την πρώτη Super HDR selfie κάμερα, η οποία, από 30fps έχει τώρα 60fps, για εικόνες και βίντεο που αγγίζουν την τελειότητα!

Mε μία σειρά από εύχρηστα εργαλεία, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξαιρέτως είτε από επαγγελματίες είτε από ερασιτέχνες φωτογράφους, κάθε εμπειρία μπορεί να διαφοροποιηθεί, διατηρώντας αναλλοίωτη τη μοναδικότητά της στον χρόνο.

Κάπως έτσι, ακόμη κι εμείς που δεν είμαστε και οι πιο… ταλαντούχοι φωτογράφοι, βγάλαμε όμορφες εικόνες και ευκρινή βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ακόμα και σε απόσταση από τη σκηνή που τραγουδούσαν οι Prodigy στην Πλατεία Νερού.

Μάλιστα, η εφαρμογή Expert RAW, διαθέσιμη αποκλειστικά στη σειρά Samsung Galaxy, επιτρέπει τη λήψη και την επεξεργασία εικόνων σε στυλ DSLR σε RAW και JPEG, χωρίς να απαιτείται ογκώδης εξοπλισμός κάμερας.

Μπορεί, λοιπόν, κανείς να πειραματιστεί με την τέχνη της φωτογραφίας πολλαπλών εκθέσεων, ενώ μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στις λειτουργίες Expert RAW μέσω της εφαρμογής Κάμερας της Samsung, αφού τις κατεβάσει στις συσκευές της σειράς Galaxy S23. Επιπλέον, οι νέες δυνατότητες ζουμ στην εφαρμογή Camera Controller της σειράς Galaxy Watch5 σου δίνουν τη δυνατότητα να τραβήξεις εκπληκτικές λήψεις απευθείας από τον καρπό του χεριού σου.

Οι νέες βελτιώσεις στην κάμερα περιλαμβάνουν:

  • Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε καταστάσεις που κανονικά θα δημιουργούσαν θάμπωμα, τα βίντεο είναι σταθερά με διπλές γωνίες οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS) προς όλες τις κατευθύνσεις στο Galaxy S23 Ultra.
  • Η καταγραφή βίντεο αποκτά πιο κινηματογραφική αίσθηση με βελτιωμένο βίντεο 8K στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με μεγαλύτερη γωνία.
  • Η προηγμένη, βασισμένη σε αντικείμενα τεχνητή νοημοσύνη αναλύει κάθε λεπτομέρεια στο κάδρο, ακόμη και τα μικρά χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως μαλλιά και μάτια, αποτυπώνοντας προσεκτικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά κάθε ατόμου.
  • Για μια ακόμη πιο βελτιωμένη εμπειρία βίντεο, η νέα δυνατότητα εγγραφής ήχου 360 στα Galaxy Buds2 Pro δημιουργεί πολυδιάστατο ήχο.

Ανεπανάληπτη εμπειρία από Prodigy και Galaxy S23 Ultra

Έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια για να ανακοινώσει ο Howlett τον Μάρτιο του 2022 ότι οι Prodigy επιστρέφουν ξανά στις συναυλίες, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του “The Fat of the Land και τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου Keith Flint.

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να λείψουμε από την πολυαναμενόμενη επανένωση της θρυλικής μπάντας με το ελληνικό κοινό την Παρασκευή 21 Ιουλίου, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας. Σε συνδυασμό με τις μοναδικές λήψεις του Samsung Galaxy S23 Ultra και τις εκρηκτικές ερμηνείες των Prodigy on stage, θα θυμόμαστε αυτό το live για πολλά ακόμη χρόνια, όπως και την κάθε λεπτομέρεια της βραδιάς που αποτυπώσαμε στο φακό του Galaxy S23 Ultra με ένα τρόπο που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1