Νέα Αγχίαλος: Εκρήξεις σε κέντρο πυρομαχικών - Εκτός ελέγχου η φωτιά (vid)
Νέα Αγχίαλος: Σκηνές θρίλερ με τον κόσμο να είναι τρομοκρατημένος. Εκκενώνεται άρον-άρον η πόλη.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Μαγνησία με τους κατοίκους στη Νέα Αγχίαλο να ζουν εφιαλτικές στιγμές, καθώς πρέπει να εκκενώσουν την πόλη.

Η κατάσταση θυμίζει ταινία τρόμου, καθώς ακούγονταν εκκωφαντικοί θόρυβοι από εκρήξεις που έγιναν σε αποθήκη πυρομαχικών  4 μίλια βόρεια από την 111 Πτέρυγα Μάχης στο 3ο Προωθημένο Εφοδιαστικό Κέντρο (ΠΕΚ).

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις της αεροπορικής βάσης αλλά και της πυροσβεστικής.

Από τις ισχυρές εκρήξεις και το ωστικό κύμα ότι ταρακουνήθηκαν οι κάτοικοι στον Βόλο και έχουν σπάσει τζάμια σε σπίτια.

Μεγάλη είναι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 27/7 σε σημεία της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, ενώ ήδη έχει σταλεί μήνυμα από το 112 να εκκενωθούν μεγάλες οικιστικές περιοχές στο παραλιακό κυρίως μέτωπο από τον Βόλο και μέχρι την Νέα Αγχίαλο.

«Ακούμε τις εκρήξεις, τραντάχτηκαν τα σπίτια μας στον Βόλο» λένε σε μαρτυρίες τους οι κάτοικοι για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο.

Το 112 έστειλε μήνυμα για εκκένωση των περιοχών Κόκκινα και Περίβλεπτο Βόλου, ενώ χτυπάνε καμπάνες για ν’ απομακρυνθούν οι κάτοικοι στη Νέα Αγχίαλο.

 

 

 

 

 

 

Οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Νέας Αγχιάλου, ενώ έχουν σπεύσει ιδιωτικά σκάφη και καΐκια για να μεταφέρουν πολίτες στον Βόλο!

 

 

 

 

Στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας υπάρχουν υπέργειες και υπόγειες δεξαμενές καθώς και δεξαμενές καυσίμων ενώ οι εκρήξεις ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τον Βόλο. Μάλιστα, τα τοπικά κανάλια του Βόλου μετέδωσαν ότι οι εκρήξεις από τις αποθήκες της Πτέρυγας Μάχης ακούστηκαν ως τη Σκόπελο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;