Μανώλης Μαυροματάκης: «Eίμαι εναντίον όλων αυτών των κατηγοριών ότι
Μανώλης Μαυροματάκης: «Είμαστε σε μια εποχή της συμπερίληψης. Μου φαίνεται πάρα πολύ καλή ιδέα να συμμετέχει μια τρανς ηθοποιός σε παράσταση της Επιδαύρου»

Ο Μανώλης Μαυροματάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον σάλο που δημιουργήθηκε με την παράσταση «Σφήκες» της Λένας Κιτσοπούλου όσο και τη συμμετοχή της τρανς χορογράφου, Φένιας Αποστόλου που θα συμμετάσχει στην παράσταση «Φιλοκτήτης» στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου.

Ειδικότερα, ο Μανώλης Μαυροματάκης εξομολογήθηκε πως «είμαι εναντίον όλων αυτών των κατηγοριών ότι “η Επίδαυρος είναι ένας ιερός τόπος” και “δεν μπορούμε”. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει ότι θέλει και από το αποτέλεσμα, αυτού που κάνει, κρίνεται. Μπορεί να σου αρέσει, μπορεί να μην σου αρέσει».

«Και μένα άλλα μου αρέσουν και άλλα δεν μου αρέσουν αλλά δεν πιστεύω ότι οι αρχαίοι τραγικοί πρέπει να αποδίδονται με έναν κλασικό τρόπο. Και ποιος είναι αυτός; Δηλαδή ξέρουμε πως παιζόταν τότε;».

«Είμαστε σε μια εποχή της συμπερίληψης. Μου φαίνεται πάρα πολύ καλή ιδέα να συμμετέχει μια τρανς ηθοποιός σε παράσταση της Επιδαύρου. Δηλαδή θα μου φαινόταν κακό να απαγορευόταν να συμμετάσχει ή κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται κανονικό» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μανώλης Μαυροματάκης.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;