Κάρυστος: Τα τελευταία λόγια των πιλότων πριν την πτώση του Canadair
Το Open μετέδωσε τις αποκλειστικές δηλώσεις του τελευταίου ανθρώπου που μίλησε με τους πιλότους πριν την πτώση του Canadair.

Σε κλίμα οδύνης ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν την κατάσβεση της φωτιάς στα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και τις εξελίξεις μετά την πτώση του Canadair στην Κάρυστο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο 34χρονος Χρήστος Μουλάς και ο 27χρονος Περικλής Στεφανίδης, πιλότοι του canadair που έκανε ρίψεις νερού.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η σύντροφος του Σμηναγού, Χρήστου Μουλά ήταν έγκυος και ο ίδιος σε λίγο καιρό θα γινόταν πατέρας.

Η Ελευθερία Σπυράκη μετέφερε στο Open τα τελευταία λόγια των δύο πιλότων, όπως τα μετέφερε μετά από επικοινωνία που είχα ο πυροσβέστης που μίλησε μαζί τους λίγα λεπτά πριν την πτώση.

«Είχαμε επικοινωνία μαζί τους, δεν μας ανέφεραν κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Μας είπαν “είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε”. Λίγα λεπτά αφού μιλήσαμε μάθαμε από τον ασύρματο ότι το αεροσκάφος έπεσε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως πριν από λίγα λεπτά μιλούσα μαζί τους και έπειτα από 10 λεπτά ακριβώς έμαθα ότι το αεροσκάφος έπεσε» ανέφερε ο πυροσβέστης που είναι σε κατάσταση σοκ στη δημοσιογράφο.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1