Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Οτιδήποτε γίνεται, που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο»
Tην συμμετοχή της τρανς γυναίκας σε παράσταση αρχαίας τραγωδίας, σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» σε πρόσφατη έξοδο της. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε τόσο τo πρόσφατο «κυνηγητό» με τους παπαράτσι στα σοκάκια της Μυκόνου όσο και την συμμετοχή της τρανς ηθοποιού σε αρχαία τραγωδία.

Ειδικότερα, όσον αφορά την συμμετοχή της τρανς γυναίκας σε παράσταση αρχαίας τραγωδίας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το βρίσκω υπέροχο! Καιρός ήταν. Οτιδήποτε γίνεται, που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο και γίνεται ένα βήμα μπροστά. Είμαστε σε μια φάση σαν κοινωνία που πρέπει να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους και να τους αφήνουμε να είναι ελεύθεροι, να δείχνουν τα ταλέντα τους και να είναι χαρούμενοι».

«Το περιστατικό με τους παπαράτσι στη Μύκονο είναι πολύ παρεξηγημένο. Είπα ότι ήθελαν οι άνθρωποι. Αυτό που έγινε στην ουσία ήταν ότι αντιληφθήκαμε πως υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι κινηματογραφούν και είναι εντάξει αυτό. Ήμασταν κάποιες γυναίκες μόνες μας εκείνη την στιγμή εκεί και μπήκαμε μέσα σε ένα στενό για να φύγουμε και τους βρήκαμε πάλι μπροστά μας».

«Αυτό είναι λίγο ανησυχητικό. Γενικά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει μία συνεννόηση, να χαιρετιόμαστε, να χαμογελάμε ο ένας στον άλλον. Το να κυνηγάει κάποιος έναν άλλον, όταν τον βλέπει ότι… αρκετά, πρέπει νομίζω να σταματάει» κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;