Βουλή: Η Παναγιώτα Γρηγοράκου έκανε απανωτά σαρδάμ στην πρώτη της ομιλία και δέχθηκε το χειροκρότημα
Βουλή: Μπορεί η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να γέλαγε με τα σαρδάμ της, αλλά η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της έδωσε δύναμη με το χειροκρότημά της.

Ένα ευτράπελο έγινε στη Βουλή, όταν σηκώθηκε στο βήμα του Κοινοβουλίου η Παναγιώτα Γρηγοράκου. Αυτή ήταν η πρώτη της ομιλία από το βήμα της Βουλής και το άγχος της δεν της επέτρεψε να αποφύγει τα σαρδάμ και να «κολλάει» ο λόγος της.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στη Λακωνία νικήθηκε στην αρχή από το άγχος που την είχε καταβάλλει, αλλά στη συνέχεια ολοκλήρωσε δυναμικά τον λόγο της.

Κάποια στιγμή η ίδια διέκοψε τη ροή του λόγου της όταν έκανε κι άλλο σαρδάμ και είπε γελώντας πως είναι η πρώτη της φορά στο βήμα. Τότε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τη χειροκρότησε και της έδωσε δύναμη για να αποβάλλει το στρες.

Αναλυτικά η ομιλία της:

«είναι μεγάλη η συγκίνηση διότι σήμερα η πρώτη μου ομιλία συμπίπτει με την ημέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας μας. Λυπάμαι βέβαια βαθιά που η σημερινή μέρα πνίγεται μέσα στους καπνούς των πυρκαγιών που απειλούν την ευημερία μας και καταστρέφουν το μέλλον μας.

Η σκέψη μας φυσικά βρίσκεται κοντά σε όσους αγωνίζονται στα μέτωπα της φωτιάς, όπως και στους Λάκωνες συμπολίτες μου γιατί η φωτιά έχει δυστυχώς χτυπήσει και τη Λακωνία. Παρόλα αυτά γιορτάζουμε 49 χρόνια δημοκρατίας. Μια γιορτή όμως που επιβάλλει να συνειδητοποιούμε κάθε στιγμή αυτή την ευθύνη».

«Γιατί, σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις και πρωτόγνωρες κρίσεις, δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο πως οι… Ε, οι… Αχ, αχ, αχ! Είδατε; Είναι η πρώτη μου φορά».

Η Παναγιώτα Γρηγοράκου ευχαρίστησε τους Λάκωνες συμπολίτες της που τη στήριξαν με τις ψήφους τους.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
9'
0 - 2
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;