Μιχάλης Ρέππας: Το σχόλιο για τη Λένα Κιτσοπούλου και τους «Σφήκες» - «Δεν δέχομαι πως κάποιοι δεν ξέρουν τι πάνε να δουν»
Ο Μιχάλης Ρέππας σχολίασε τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την θεατρική παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου «Σφήκες».

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε στην δημοσιογράφο Μαριάνθη Κουνιά και κλήθηκε να σχολιάσει τον ντόρο που ξέσπασε για τις κατά Λένας Κιτσοπούλου για την θεατρική παράσταση «Σφήκες», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Ηρώδειο.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας επισημαίνει πως:

«Τα όρια στην Τέχνη είναι προσωπικά και για αυτόν που φτιάχνει την παράσταση και για αυτόν που βλέπει την παράσταση. Στο θέατρο, αν δεν σου αρέσει κάτι, μην ξαναπάς να το δεις. Δεν δέχομαι ότι σήμερα, με τόση διαφημιστική καμπάνια, δεν ξέρουν κάποιοι τι πάνε να δουν. Και τα χάνουν όταν ακούσουν κάτι ακραίο»

Ο Μιχάλης Ρέππας, στην τοποθέτησή του, υπογραμμίζει:

«Όλοι με τον τρόπο μας σεβόμαστε το κοινό και από σεβασμό κάνουμε τη δουλειά μας. Όμως ο κώδικας σεβασμού του καθενός είναι διαφορετικός από αυτόν κάποιου άλλου. Η Τέχνη όλα τα επιτρέπει, δεν υπάρχει κάτι που να απαγορεύεται σε αυτήν. Εγώ την ώρα που δημιουργώ δεν αυτολογοκρίνομαι. Την παράσταση δεν μπορείς να τη μαντρώσεις» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 7 
 0 
 1 
 1