Προκριματικά Champions League: Ξεκίνημα με…τελικό για τον Παναθηναϊκό
Champions League: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε με την ουκρανική Ντνίπρο στο Κόζιτσε

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το είπε πιο διπλωματικά και ο Χουάνκαρ με τρόπο που δεν χωράει παρερμηνείες. Το αποψινό (21:00) παιχνίδι με την Ντνίπρο-1 στο Κόζιτσε της Σλοβακίας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League δεν είναι απλώς ακόμη ένας αγώνας, αλλά «ο αγώνας». Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και θα είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα περίοδο, σε μια μονομαχία που έχει διπλό έπαθλο. Οποια ομάδα προκριθεί εξασφαλίζει κατ’ ελάχιστον τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League και συνεχίζει την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, με επόμενο αντίπαλο στον 3ο προκριματικό γύρο τη Μαρσέιγ (8 ή 9 Αυγούστου ο πρώτος αγώνας, 15/8 ο επαναληπτικός στη Μασσαλία). Αντίθετα, όποιος αποκλειστεί θα παίξει με τη Σλάβια Πράγας στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και θα χρειαστεί πρόκριση για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

«Είναι must win»

«Εδώ και δύο χρόνια έχω παίξει 20-25 ματς της χρονιάς! Πλάκα κάνω, αλλά είναι και η πραγματικότητα. Αυτή η διαδρομή μέχρι να φτάσουμε έως εδώ ήταν πολύ δύσκολη, αλλά εάν θέλεις να πρωταγωνιστείς πρέπει να παλεύεις συνέχεια, να κερδίζεις παιχνίδια must win. Κι αυτό με την Ντνίπρο τέτοιο χαρακτήρα έχει, είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά», δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Δεν είναι ακόμη ένας αγώνας, είναι “ο αγώνας”. Ηταν δύσκολο να φτάσουμε μέχρις εδώ και θέλουμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα ώστε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά», ανέφερε από την πλευρά του ο Χουάνκαρ.

Ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με τον Ζέκα να παίρνει τη θέση του Γερεμέγιεφ στη λίστα για τα δύο ματς με την Ντνίπρο. Εκτός πλάνων έχουν μείνει και ο τραυματίας Τσέριν με τον Αϊτόρ, που δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Η ενδεκάδα θα στηριχθεί κυρίως σε παίκτες από τον κορμό της περασμένης περιόδου, με μόνο τον Τζούρισιτς να διεκδικεί μια θέση από τους νεοφερμένους. Στο πλευρό του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 1.500 οπαδοί του από την Ελλάδα και τις γύρω χώρες.

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη εξέφρασε με συλλυπητήρια ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη επέδειξε πλούσιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο αφιερώνοντας τη ζωή της στην προστασία των παιδιών. Το φιλανθρωπικό έργο της είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της», ανέφερε μεταξύ άλλων η «πράσινη» ΠΑΕ.

Πηγή: kathimerini.gr

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;