ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο γιος του έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα της προπόνησης
Ο Μπρόνι Τζέιμς είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στο άθλημά του, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στους Trojans και αναμένεται να καταλήξει στο NBA.

Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι Τζέιμς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης στο μπάσκετ.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Τζέιμς αναφέρει πως «χθες κατά την προπόνησή του ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή. Το ιατρικό προσωπικό μπόρεσε να τον περιθάλψει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ». Στη συνέχεια, ζήτησε ιδιωτικότητα γι’ αυτές τις δύσκολες στιγμές ενώ ανέφερε πως τα μέσα ενημέρωσης θα ενημερωθούν όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας συνέχισε λέγοντας πως «ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η Σαβάνα επιθυμούν να στείλουν δημόσια τις βαθύτερες ευχαριστίες και την εκτίμησή τους στο ιατρικό και αθλητικό προσωπικό του USC για την απίστευτη δουλειά και την αφοσίωσή τους στην ασφάλεια των αθλητών τους». Πηγές αναφέρουν στο TMZ Sports πως η κλήση για ασθενοφόρο σημειώθηκε στις 9:26 π.μ. της Δευτέρας από το Galen Center του USC. Πρόκειται για το κολέγιο στο οποίο η ομάδα παίζει και προπονείται. Άμεσα ο 18χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Μπρόνι Τζέιμς είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στο άθλημά του, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στους Trojans και αναμένεται να καταλήξει στο NBA. Ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και συμμετείχε στον διαγωνισμό slam dunk τον Μάρτιο. Έχει κατά μέσο όρο 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ στο Sierra Canyon.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;