Χώρισε η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά μετά από 10 χρόνια σχέσης
Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στην εγχώρια showbiz ο χωρισμός της Ζέτας Δούκα με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά. Το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαυρίδη στην εφημερίδα On Time η ηθοποιός και ο personal trainer ζουν σε διαφορετικά σπίτι, έχοντας αποφασίσει από κοινού να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην αναφερθούν στη σχέση τους, προς το παρόν τουλάχιστον.

Το οικείο τους περιβάλλον όμως γνωρίζει πως ο χωρισμός είναι γεγονός και το «γυαλί ράγισε» πέρσι την άνοιξη. Οι προσπάθειες του ζευγαριού δεν στέφθηκε με επιτυχία. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο χωρισμός είναι οριστικός.

Οι σχέσεις τους είναι τυπικές και πάνω απ’ όλα βάζουν την κόρη τους Θάλεια, για αυτό προσπαθούν να μη δημιουργούν εντάσεις και να είναι πάντα δίπλα στο παιδί τους.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στα γενέθλια της κόρης τους που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, ενώ η γνωστή ηθοποιός έχει αναφέρει για τη συγκεκριμένη απόφασή τους: «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;