Ολυμπιακός: Πρόταση στον Χάιμε αποκαλύπτουν οι Πορτογάλλοι (vid)
Ο Ολυμπιακός φέρεται πως έβαλε στο στόχαστρό του τον Ισπανό εξτρέμ, Χάιμε.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός πολύ ποιοτικού εξτρέμ. Πρόκειται για τον 23χρονο πλάγιο μεσοεπιθετικό της Φαμαλικάο,  Ιβάν Χάιμε.

Ο παίκτης έκανε πολύ καλή σεζόν στην Πορτογαλία καταγράφοντας 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 11 ασίστς. Βέβαια εχασε τους πρώτους τρεις μήνες της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού.

Πέρα από τα 2 άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως κεντρικός χαφ κάτι που δείχνει ότι είναι η επιτομή του πολυθεσίτη – πολυσύνθετου ποδοσφαιριστή.

Ο Χάιμε βγήκε από τις ακαδημίες τη Μάλαγα και ανέβηκε στη Β’ ομάδα της το 2017, ενώ έναν χρόνο μετά προβιβάστηκε στην πρώτη. Το 2020 μετακινήθηκε στην Πορτογαλία για τη Φαμαλικάο, με την οποία έχει 82 συμμετοχές, τις οποίες έχει συνδυάσει με 17 γκολ και 11 ασίστ.

Τέλος, εντός της ημέρας αναμένεται αι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε από την ομάδα του Πειραιά. Ο αριστεροπόδαρος, Αργεντινός στόπερ βρίσκεται στη χώρα μας από την Κυριακή και εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θα σφραγιστεί ο δανεισμός του από την Πούμας.

Δες ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;