Τζέιμι Λι Κέρτις για την κλιματική αλλαγή: «Να σταματήσουμε αυτή την παλίρροια»
Η Τζέιμι Λι Κέρτις προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις για το περιβάλλον στο Comic-Con, παρουσιάζοντας το νέο της κόμικ-μυθιστόρημα, "Mother Nature".

Η Τζέιμι Λι Κέρτις προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις για το περιβάλλον στο Comic-Con, παρουσιάζοντας το νέο της κόμικ-μυθιστόρημα, “Mother Nature”, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου.

«Έχουμε γαμ@@ει τον κόσμο (αναφερόμενη στην αύξηση της θερμοκρασίας). Υπάρχει πιθανότητα για αλλαγή, αλλά πρέπει να την κάνουμε εμείς. Στόχος μου δεν είναι να σας προσηλυτίσω. Δεν με νοιάζει σε ποια πλευρά είστε. Συμβαίνει, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση και να σταματήσουμε αυτή την παλίρροια».

Η Κέρτις έβαλε το δικό της λιθαράκι, γράφοντας ένα βιβλίο μαζί με τον Ράσελ Γκόλντμαν, σε σκίτσα του Καρλ Στίβενς. Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι μία νεαρή ακτιβίστρια που θέλει απεγνωσμένα να εκδικηθεί μία εταιρία πετρελαίου για τον θάνατο του πατέρα της. Στην προσπάθειά της, πέφτει πάνω σε ένα νέο πείραμα που απελευθερώνει νέες μορφές τρόμου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

«Συμβαίνουν τόσα σκα@α αυτή τη στιγμή, που το βιβλίο είναι απόλυτα επίκαιρο». Οι ιστορικές πλημμύρες στο Βερμόντ, τα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών και οι θάνατοι στην Καλιφόρνια είναι μόνο λίγα από τα γεγονότα που μαστίζουν τον πλανήτη, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.

Η αρχική ιδέα της Τζέιμι Λι Κέρτις ήταν να κάνει μία ταινία με αυτό το θέμα, προτείνοντάς το στον σκηνοθέτη σύζυγό της, Κρίστοφερ Γκεστ. Εκείνος όμως επέμεινε σε μία πιο λογοτεχνική προσέγγιση. «Μπορεί να γίνει και ταινία κάποια στιγμή. Ίσως το σκηνοθετήσω εγώ, ίσως βοηθήσω, ίσως πρωταγωνιστήσω. Θα γίνω 65 χρονών σύντομα, ξέρετε, και δεν έχω καιρό για χάσιμο», δήλωσε η ηθοποιός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Cantada (@cantadaforce)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;