Τρεις ταινίες και δύο σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει μία πρεμιέρα που ξεχωρίζει από όλες. Αν έχεις βρεθεί σε ένα Σινεμά, θα έχεις δει αρκετούς θεατές ντυμένους στα ροζ! Παράλληλα, υπάρχουν και μερικές ενδιαφέρουσες σειρές για να απολαύσεις από τη δροσιά του air condition του σπιτιού σου.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

Barbie

Αν δεν κατάλαβες από την εισαγωγή, η ταινία της Greta Gerwig με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie είναι αυτή που δεσπόζει μέσα στο ΣουΚου. Η Gerwig φέρνει μία “Barbie” έτοιμη να σχολιάσει την πατριαρχία, τη μάχη των δύο φύλων, αλλά και να επαναπροσδιορίσει τη σημασία του γνωστού και αγαπημένου παιχνιδιού. Δεν καταφέρνει σε όλα να βρει στόχο και, ίσως, το μήνυμα πολλές φορές να το… φωνάζει, αλλά η Gerwig έχει δημιουργήσει μία ταινία που αξίζει να δεις. Πιστεύω πως θα τη δούμε και στα Όσκαρ και όχι μόνο σε τεχνικές κατηγορίες (ναι, για την ερμηνεία του Gosling μιλάμε!).

Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά

Η ζωή της Ζαν Μπεκί, η οποία γεννήθηκε ως νόθα κόρη μιας φτωχής μοδίστρας το 1743, έγινε διάσημη εταίρα και έφτασε ως την αυλή του βασιλιά Λουδοβίκου 15ου, για να γίνει η τελευταία επίσημη ερωμένη του. Η μεγάλη επιστροφή του Johnny Depp έγινε με τη νέα αυτή ταινία της Μαϊουέν μέσα από το Φεστιβάλ των Καννών. Ένα ιστορικό μελόδραμα που θα βρει το κοινό του.

They Cloned Tyrone

Μία σειρά γεγονότων οδηγούν μία τριάδα ανθρώπων σε μία δίνη συνωμοσιών και σκοτεινών μυστικών. Ο John Boyega και ο Jamie Foxx πρωταγωνιστούν σε αυτό το πρωτότυπο sci-fi του Netflix, που ειλικρινά αξίζει τον χρόνο σου. Είναι από τις ταινίες της πλατφόρμας που ξεχωρίζουν, αν και πολλές φορές έχει πολλά μηνύματα για να “περάσει” και χάνει το κέντρο του.

Σειρές

Sweet Magnolias Season 3

Η feel-good μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου από το Netflix έχει καταφέρει να βρει το κοινό του και επέστρεψε για την τρίτη σεζόν. Η σειρά ακολουθεί τρεις γυναίκες, φίλες από τα παιδικά τους χρόνια, στην Νότια Καρολίνα, που πρέπει να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής, των σχέσεων και της καριέρας τους.

Reindeer Mafia

Το Cosmote TV Series Marathon HD φέρνει ένα αστυνομικό θρίλερ από τη Φινλανδία. Μια πανίσχυρη γαιοκτήμονας της Αρκτικής χάνει τη μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία της φέρνει κοντά την οικογένειά της, μα η ανατρεπτική διαθήκη της σοκάρει τους κληρονόμους και βγάζει στην επιφάνεια μυστικά από το σκοτεινό παρελθόν.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;