Ετεοκλής Παύλου: Η σημαντική αλλαγή που έκανε στο προσθετικό του μέλος - «Μου φαίνεται σαν ψέμα»
Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μία αλλαγή στο προσθετικό μέλος του, η οποία αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.

Ο Ετεοκλής Παύλου πέρασε σε μία σημαντική για τον ίδιο αλλαγή, η οποία αναμένεται να βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα ζωής του, αλλά και την καθημερινότητά του. Ο παρουσιαστής του «Breakfast@Star», ο οποίος έχει χάσει το δεξί του πόδι πριν από χρόνια μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε, αντικατέστησε το έως τώρα πρόσθετο μέλος που είχε με ένα αδιάβροχο. Ο ίδιος μοιράστηκε την ιστορία του μέσα από story που μοιράστηκε στο Instagram.

Στη σχετική ανάρτησή του, ο Ετεοκλής Παύλου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παίρνουμε μέτρα για καινούργιο αδιάβροχο ποδαράκι. Το ότι δε θα χρειάζεται να αλλάζω πόδι πλέον κάθε φορά που θέλω να κάνω ένα μπάνιο στη θάλασσα, μου φαίνεται σαν ψέμα»

Ετεοκλής Παύλου

Πριν από μερικούς μήνες, ο Ετεοκλής Παύλου είχε μοιραστεί μέσα από τον αέρα της πρωινής εκπομπής του STAR:

«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω χάσει το πόδι μου, έχω μία μορφή αναπηρίας, ήταν κι εμένα αυτός ο προβληματισμός μου. Μη φτάσω 50-60-70, που δεν θα έχω την ίδια άνεση να βάζω το πρόσθετο μέλος, να σηκώνομαι να τρέχω και να παίζω.

Προφανώς, αν ένας αρτιμελής άνθρωπος 70 χρονών δυσκολεύεται να πάει στο καφενείο, φανταστείτε ότι ο ίδιος άνθρωπος με πρόσθετο μέλος δυσκολεύεται δέκα φορές παραπάνω»

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου είχε παραδεχθεί με απόλυτη ειλικρίνεια:

«Εκεί είχα πει κι εγώ ότι, αν φτάσω σε ένα σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, να ζω μόνος μου και να είμαι αυτάρκης με όσα έχω, καλύτερα να μη ζω πια, δε θέλω. Σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να γίνω ποτέ βάρος στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;