Tupac: Εκδόθηκε ένταλμα έρευνας για τη δολοφονία του 27 χρόνια μετά
Πρόκειται για μια από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις φόνου με πολλούς βασικούς υπόπτους και κανέναν κατηγορούμενο

Μεγάλο μυστήριο παραμένει μέχρι και σήμερα η δολοφονία του θρύλου της ραπ, Tupac Shakur, στο Λας Βέγκας το 1996 στα 25 του χρόνια.

Σύμφωνα με το TMZ τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, εκδόθηκε ένταλμα έρευνας από τις αρχές, 27 χρόνια μετά τον θάνατο του Tupac από σφαίρα.

Το σπίτι στο οποίο έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί στο Λας Βέγκας ανήκει στη σύζυγο ενός άνδρα που ισχυρίζεται ότι ήταν στο αυτοκίνητο με τον άνθρωπο ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον ράπερ.

Η γυναίκα ονομάζεται Paula Clemons και είναι παντρεμένη, με τον Keefe D.

Για όσους γνωρίζουν την ιστορία του Tupac, το όνομα του Keefe D κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι. Ο ίδιος είναι μέλος της συμμορίας με έδρα την Καλιφόρνια, γνωστή ως «The South Side Compton Crips». Για χρόνια το όνομά του συνδέεται με τη δολοφονία του Tupac, στην οποία φέρεται πως συμμετείχε, χωρίς ωστόσο να έχει αποδειχθεί.

Ο Keefe D εδώ και χρόνια δίνει συνεντεύξεις ισχυριζόμενος ότι είναι ο θείος του Orlando Anderson, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος στα «πηγαδάκια» της ραπ και στον Τύπο.

Ο Orlando και η παρέα του – συμπεριλαμβανομένου του Keefe – ήταν στο Λας Βέγκας το μοιραίο βράδυ. Και οι δυο τους έπεσαν πάνω στον Tupac, τον Suge Knight και άλλους συνεργάτες της Death Row στο MGM Grand.

Πρόκειται για έναν καβγά που καταγράφηκε από κάμερες παρακολούθησης και πολλοί πίστευαν ότι ο Orlando μπορεί να είχε σχεδιάσει πυροβολισμό εκδίκησης μετά τον αγώνα του Tyson εκείνο το βράδυ.

Ο Orlando είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη πριν σκοτωθεί ο ίδιος σε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
3'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
3'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;