Πέτρος Νάζος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτά είναι γελοία, το θεωρήσαμε σκηνοθετημένο»
«Aυτοπροβάλλεται κάθε μισή ώρα στα social media, πού τρώει, πού κοιμάται, πού κάνει μπάνιο, ε μη μου κρύβεσαι τώρα στη Μύκονο»

Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes μίλησε ο Πέτρος Νάζος. Ο γνωστός κοσμικός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο «κρυφτο/κυνηγητό» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους παπαράτσι στο Νησί των Ανέμων, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για τις καλοκαιρινές της διακοπές με φίλους.

«Δεν καταλάβαμε κι εμείς για ποιον λόγο αντέδρασε έτσι η Ηλιάνα, πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε βρεθεί με πολύ μεγάλα αστέρια του Hollywood, τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και του μόντελιγνκ, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που φωτογραφήθηκαν μαζί μας», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Νάζος.

«Μήπως ήταν αμακιγιάριστη; Αποκλείεται, ξέρω γω; Λέω τώρα, εκεί πας στην πένα», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Γενικά κρύβεται όταν έρχεται στη Μύκονο. Ξαφνικά να βλέπουμε μια αντίδραση, να πηγαίνει από δω, να πηγαίνει από ‘κει… το θεωρήσαμε και λίγο σκηνοθετημένο όλο αυτό για την παρέα της. Ότι κοιτάξτε να δείτε, με κυνηγάνε», είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει αυτή τη δουλειά, να είναι παρουσιάστρια και μοντέλο, και αυτοπροβάλλεται κάθε μισή ώρα στα social media, πού τρώει, πού κοιμάται, πού κάνει μπάνιο, ε μη μου κρύβεσαι τώρα στη Μύκονο. Δεν σε βγάλαμε ούτε μεθυσμένη, ούτε να ερωτοτροπείς. Αυτά για εμάς είναι και λίγο γελοία, πραγματικά γελάμε», συνέχισε ο Πέτρος Νάζος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;