Bella Hadid: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Marc Kalman
Η Bella Hadid και ο Marc Kalman χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης με τον Marc Kalman, η Bella Hadid χώρισε. Συγκεκριμένα, οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους την περασμένη άνοιξη, αφού η σχέση τους «έκανε τον κύκλο της». Σύμφωνα με τη «Daily Mail» η Bella Hadid βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια για τέσσερις μήνας λόγω της «μάχης» που δίνει με τη νόσο του Lyme, προκειμένου να την αντιμετωπίσει όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί τη νόσο με την οποία «παλεύει» εδώ χκαι χρόνια, αφού έχει κάνει γνωστή τη διάγνωσή της από την ηλικία των 19 ετών

Το διάσημο μοντέλο και ο σκηνοθέτης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους την άνοιξη, αφού η σχέση τους «έκανε τον κύκλο της». Άτομο από το στενό περιβάλλον της Bella Hadid ανέφερε ότι αν και ήταν πολύ ερωτευμένοι αποφάσισαν να χωρίσουν και πως το μοντέλο προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό του αυτή την περίοδο.

«Ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους τελικά πήρε τον δρόμο της και αποφάσισαν να δώσουν τέλος. Η Bella είναι ένα πολύ καλό άτομο, αλλά παλεύει με την πίεση της φήμης. Προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της μετά τον χωρισμό τους» είπε χαρακτηριστικά το άτομο από το στενό περιβάλλον του μοντέλου.

Το πρώην -πλέον- ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της δουλειάς του στη Νέα Υόρκη, το 2020. Ωστόσο, οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2021, όταν και έκαναν τη σχέση τους γνωστή μέσω των social media.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;