Αθηνά Τσαγκαράκη: Η σεναριογράφος της «Μουρμούρας» μίλησε για το δικό της coming out
«Στο σχολείο ερωτευόμουν παράφορα αγόρια, στο μυαλό μου, και μετά γινόταν κάτι και τα ξενέρωνα στο δευτερόλεπτο»

H σεναριογράφος, Αθηνά Τσαγκαράκη, η οποία έχει υπογράψει, μεταξύ άλλων, τις σειρές «Μην αρχίζει τη μουρμούρα», μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σεξουαλική της απελευθέρωση από την περίοδο που άρχισαν οι σχέσεις της με γυναίκες.

«Η ζωή μου είναι μία συνεχόμενη ανατροπή» εξομολογήθηκε, σε μία άκρως προσωπική συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Alpha.

Έφυγε από την Καρδίτσα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, για σπουδές στη Θεσσαλονίκη, όντας ένα «ανέραστο κορίτσι».

Στα μαθητικά της χρόνια, όπως είπε, δεν γνώριζε ότι «υπήρχαν λεσβίες», αλλά μία φίλη της στο Πανεπιστήμιο τής εξομολογήθηκε πως έχει σχέση με γυναίκα. Τότε, είχε αισθανθεί πολύ άσχημα διότι η φίλη της πίστευε ότι δεν θα της ξαναμιλήσει. «Είχα νιώσει τόσο άσχημα, ένας άνθρωπος πίστευε ότι δεν θα του ξαναμιλήσω γιαυτό τον λόγο».

«Στο σχολείο ερωτευόμουν παράφορα αγόρια, στο μυαλό μου, και μετά γινόταν κάτι και τα ξενέρωνα στο δευτερόλεπτο» σημείωσε σε άλλο σημείο, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη της επαφή με αγόρι. «Και με το πρώτο αγόρι μου έκανα σεξ, ήμουν φουλ ερωτευμένη, ένιωθα πολύ οικεία, αλλά κάτι έλειπε» παραδέχθηκε.

Σε αυτές τις ηλικίες, αισθανόταν πάντα «τρομερή ενοχή» για ο,τιδήποτε σεξουαλικό, αλλά δεν είχε και ακριβή εικόνα του σώματός της και των αναγκών της.

Μετά το πρώτο της φιλί με γυναίκα, όλα άλλαξαν, όπως είπε. Και ο κόσμος δεν γκρεμίστηκε γύρω της, όπως πίστευε κάποτε.

«Εκεί άρχισαν να μπαίνουν όλα στη θέση τους, να απενοχοποιώ πολλά πράγματα».

Μετά το τέλος της πρώτης αυτής σχέσης, έκανε και come out στη μητέρα της, γιατί την χρειαζόταν. «Ήμουν κουρέλι και ήθελα τη μαμά μου» εξομολογήθηκε.

Οι γονείς της φέρθηκαν «σούπερ, τους δίνω πολλά credits» γιατί ήταν 60 χρόνων όταν έκανε come out, αλλά την αποδέχθηκαν όπως ήταν.

Κάποτε, ο μεγαλύτερος φόβος της ήταν πως θα μαθευτεί στην Καρδίτσα ότι είναι λεσβία και ο κόσμος θα μιλάει πίσω από την πλάτη της και οι γονείς της θα έρθουν σε δύσκολη θέση, αλλά κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως η ζωή είναι μικρή.

Τέλος, αναφέρθηκε και για τη «γνωριμία» της με τον οργασμό, ενώ σημείωσε πως θα μπορούσε να κάνει αξιολογήσεις σε sex toys, καθώς έχει μυήσει όλες τις φίλες της και πλέον θεωρείται «γκουρού».

«Όταν μαθαίνεις να έρχεσαι σε οργασμό, δεν το αφήνεις. Είναι πολύ ωραίο πράγμα για να μην το έχουμε όλοι».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;